Survivor 4: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Είναι απλά εντυπωσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι, επίσης, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4, φυσικά μετά τον Ντάφυ! Είναι καλός αγωνιστικά και στα στατιστικά διατηρεί πάρα πολύ καλή θέση καθώς βρίσκεται στην έως τώρα χρυσή πεντάδα.

Στα social media και κυρίως στο Instagram, ο τραγουδιστής πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν καθημερινός χρήστης. Μάλιστα, πολλές φορές μας είχε δείξει και διάφορες γωνιές του σπιτιού του.

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική του, τις ξύλινες αποχρώσεις και τα υπέροχα έργα Τέχνης, κάτι που επισημαίνουν και οι followers στα σχόλια που κάνουν κάτω από τις αναρτήσεις του.

Το σαλόνι με το τζάκι είναι απίστευτο, ενώ πολύ εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα του.

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου

Survivor 2 Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 2 Ηλίας Μπόγδανος σπίτι

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο instagram

Το σοβαρό τροχαίο που τον σημάδεψε ψυχικά και... σωματικά

Την αποκάλυψη του τροχαίου είχε κάνει ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη, στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα".

Ο frontman του συγκροτήματος, ΙNCO, είχε αναφέρει πως ένα σοβαρό ατύχημα που είχε, τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει και αντιμετωπίζει τη ζωή.

Survivor 4 Ηλίας Μπόγδανος

Συγκεκριμένα, πριν 10 χρόνια είχε ατύχημα με μηχανή, όταν ένας κύριος πέρασε με κόκκινο και τον χτύπησε. Για αρκετό διάστημα βρισκόταν στην εντατική και η κατάσταση του ήταν σοβαρή.

«Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν περίπου δέκα χρόνια. Είχε περάσει ένας κύριος με κόκκινο, με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ δεν είχα τα μάτια μου εκατό, είχε πράσινο, ξεκίνησα, με χτύπησε… και είχα μπει στην εντατική για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση, δεν ήταν απλά ένα ατύχημα. Όταν ξύπνησα, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος να σκάμε αν έχουμε την υγεία μας» είχε εξομολογηθεί ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ηλίας Μπόγδανος τροχαίο ουλή

Το τροχαίο μάλιστα, σημάδεψε εκτός από ψυχικά τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά και σωματικά, καθώς άφησε στο σώμα του μια μεγάλη ουλή στο μπροστινό μέρος του σώματος του.

«Μετά από αυτήν τη near-death experience, ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα άλλαξε πολύ. Πλέον ξέρω καλά ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Η ουλή στο σώμα μου μου θυμίζει ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, να μη στενοχωριόμαστε για τα ασήμαντα και να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με αισιοδοξία!», είχε πει σε γνωστό περιοδικό.