Φάνης Μουρατίδης για Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είμαστε δυο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι...»

Η αποκάλυψη για το γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάνης Μουρατίδης για Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είμαστε δυο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό BHΜΑgazino παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το γάμο του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αλλά και για τα επαγγελματικά του βήματα στο χώρο του θεάτρου.

«Μα ο ναρκισσισμός δεν είναι απαραίτητο στοιχείο στον πρωταγωνιστή;» ρωτήθηκε. Γελάει. «Είμαστε ψώνια όσοι ασχολούμαστε με αυτή τη δουλειά έτσι κι αλλιώς» απάντησε.

«Αν δεν φλερτάρεις με το παράλογο πώς θα πετύχεις το απίστευτο; Από εκεί και πέρα, εγώ είχα την τύχη και τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και στην πορεία μου έπειτα συναντήθηκα με ανθρώπους οι οποίοι καθόρισαν τη ματιά μου στο θέατρο και με έστρεψαν σε μια αρχή συλλογικότητας και όχι σε εκείνη του πρωταγωνιστή που δεν νοιάζεται για κανέναν άλλον πέραν του εαυτού του», είπε μεταξύ άλλων.

Η εξομολόγηση του Μουρατίδη για την Παπαχαραλάμπους

Φάνης Μουρατίδης για Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον γάμο τους

Ο γάμος με την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους πόσο τον καθόρισε; «Η Αννα-Μαρία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα. Και ενώ είμαστε δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι στον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε, την ίδια στιγμή έχουμε κοινή αισθητική, κοινές ποιότητες και ίδια αξιολόγηση προτεραιοτήτων», είπε μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχουν σύννεφα πάνω από το γάμο τους.

«Είμαι αυστηρός μαζί της, της κάνω...»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης». Μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και για την σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι αυστηρός μαζί της.

Να τονίσουμε πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν μια από τις γυναίκες του θεάτρου που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Η Άννα Μαρία είναι πρώτη χρονιά σε ρόλο σκηνοθέτη, σε δύο δουλειές. Ήτανε μία πολύ γενναία κίνηση, μια απόφαση σημαντική για την ζωή της. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανε αυτή την επιλογή.

Είμαι αυστηρός μαζί της, της κάνω παρατηρήσεις, όπως και αυτή είναι αυστηρή μαζί μου στα πράγματα που κάνω εγώ. Διότι όταν αγαπάς έναν άνθρωπο θες το καλύτερο για αυτόν και δεν μπορείς να είσαι διακοσμητικός».