Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η τρίτη μου πεθερά έλεγε στον γιο της ότι “έτσι και την πάρεις αυτή θα...»

«Δεν ξέρω αν ζει ακόμα ο δεύτερος σύζυγός μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η τρίτη μου πεθερά έλεγε στον γιο της ότι “έτσι και την πάρεις αυτή θα...»

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το άσχημο ατύχημα που είχε με την μηχανή της. Η συγγραφέας για πρώτη φορά παραχώρησε μια εφ 'όλης της ύλης συνέντευξη όπου μίλησε για την ζωή της.

Από το 18 μέχρι τα 28 της έκανε 3 διαφορετικούς της γάμους, ενώ με τον τρίτο σύζυγό της απέκτησε και το πρώτο της παιδάκι. Ωστόσο, η μητέρα του δεν την ήθελε καθόλου.

Η αποκάλυψη της Μάρας Μεϊμαρίδη για τη ζωή της

«Στα 18 μου με πάντρεψε η μητέρα μου. Ο θείος ο Μίμης βρήκε τον γαμπρό, ήταν ωραίος άνδρας, μετά από 2 χρόνια γάμου χώρισα και έφυγα στην Γαλλία. Πρώτη φορά πάτησα και πόδι στη μαμά μου και έφυγα στο Παρίσι. Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν Γάλλος και καθηγητής μου. Στη Γαλλία σπούδασα βιολογία, ανθρωπολογία και ιατρική. Είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Ήμουν τότε 21 με 22.

Δεν ξέρω αν ζει ακόμα ο δεύτερος σύζυγός μου. Ο τρίτος γάμος μου ήταν με τον Γιώργο Μεϊμαρίδη και είχαμε 14 χρόνια διαφορά. Ήταν ιδιοκτήτης του “Άκρον Ίλιον Κρυστάλ”. Αυτόν τον άντρα τον θαύμαζα. Ήταν σαν μέντορας για μένα. Ο γάμος μας έγινε όταν ήμουν 28. Μετά από 1 χρόνο έκανα και το παιδί. Η τρίτη μου πεθερά έλεγε στον γιο της ότι “έτσι και την πάρεις αυτή θα πέσω από τον 4ο”. Δεν με ήθελε γιατί είχα πολλά διαζύγια. Δεν είχε έρθει στο γάμο. Λίγο πριν γεννήσω τα βρήκαμε», εξομολογήθηκε.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε on air πρόβλεψη για τον γάμο της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν πει το τελευταίο "αντίο" στους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μάρα Μεϊμαρίδη θέλησε να λύσει κάποιες απορίες της.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αναρωτήθηκε τι σημαίνει ο όρος «complicated» για τις ανθρώπινες σχέσεις. Όπως της εξήγησαν η λέξη αυτή μεταφράζεται ως «περίπλοκο» και αναφέρεται κυρίως σε προσωπικές σχέσεις.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια απηύθυνε τον λόγο στην Μάρα Μεϊμαρίδη για να της κάνει πρόβλεψη για το πότε θα παντρευτεί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Κάνε εσύ τον πρώτο και βλέπουμε για τους υπόλοιπους, δεν ξέρω πότε θα παντρευτείς είσαι περίεργο τρένο, μακάρι να είναι σύντομα».