Δύσκολες ώρες για την Μάρα Μεϊμαρίδη - «Μπορεί να χειρουργηθώ»

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά από το ατύχημά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Μάρα Μεϊμαρίδη - «Μπορεί να χειρουργηθώ»

Γνωστή έγινε εχθές 15/11 η είδηση πως η Μάρα Μεϊμαρίδη είχε ένα ατύχημα και γι' αυτό εμφανίστηκε με χτυπημένο πόδι στην πρόβα καθώς κάθε Σάββατο την βλέπουμε στο φιλανθρωπικό μουσικό show «J2US».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή συγγραφέας έπεσε από τη μηχανή με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της. Μάλιστα, η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» καθώς θέλησε να εξηγήσει πως έγινε το ατύχημα αλλά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη

«Έσπασα το πόδι μου. Με φάγανε με τη γρουσουζιά τους. Το πρωί είχα πάει να βρω το Φωκά, που είχαμε κανονίσει κάτι και πήγα στο Ψυχικό με τη μηχανή. Πήγα από τον πίσω δρόμο, αυτόν της ήπιας κυκλοφορίας. Κανένας δεν ήταν μπροστά, κανένας πίσω. Οδηγώ μηχανή 48 χρόνια, για όνομα του Θεού.

Ξαφνικά, όπως καθόμουν στο σταυροδρόμι, πάρ’ την κάτω. Έπεσε η μηχανή πάνω μου και μου το έλιωσε το πόδι, έχω κάταγμα. Οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα. Θα κάνω τη Δευτέρα μια επαναληπτική ακτινογραφία και αν δεν έχει έρθει στη θέση του, θα χειρουργηθώ.

Στις πρόβες του J2US, ήλθα γιατί το είχα κανονίσει, για το Live θα δούμε. Τόσα χρόνια δεν έχω σπάσει ποτέ κόκαλο και τώρα ήρθε η ώρα», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Με μισεί η επιτροπή, δεν έχω δει καμία εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα έκανε μετά το live του J2US η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρία Μπακοδήμου μετά το πολυσυζητημένο μηδενικό που της έβαλε.

«Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά της, η Μαρία Μπακοδήμου, είπε: «Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ναι, εντάξει που δεν με έχει δει στην τηλεόραση. Όλα κομπλέ. Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Την δουλειά μας κάνουμε και την πλάκα μας».