Ξέσπασε η Μεϊμαρίδη κατά της Μπακοδήμου - «Θίγεις τη γενιά μου, τους γονείς μου»

Το αιχμηρό σχόλιο της και κατά του Φασουλή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μεϊμαρίδη κατά της Μπακοδήμου - «Θίγεις τη γενιά μου, τους γονείς μου»

Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη κατά της Μαρίας Μπακοδήμου μετά το 0 που της έβαλε στην βαθμολογία στο J2US. Όπως ανέφερε, δεν την ενόχλησε ο βαθμός, αλλά το γεγονός ότι έθιξε την ίδια, την πατρίδα της και την οικογένεια της.

«Η κριτική επιτροπή είναι εκεί για να κάνει κριτική και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν τραγουδάω για την κριτική επιτροπή, αλλά για τον τηλεθεατή. Δεν με ενδιαφέρει το μηδέν, όμως δεν μπορείς να λες τέτοιες χοντράδες και να θίγεις τη γενιά μου, τη γειτονιά μου, τους γονείς, την πατρίδα μου», είπε αρχικά.

Και στην συνέχεια: «Αλήθεια είναι πως δεν περίμενε κανείς την κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου. Κάνεις ένα performance και περιμένεις να βαθμολογηθείς για αυτό, και όχι για το προηγούμενο. Οι κόρες μου μού είπαν να έχω υπόψιν μου ότι δε ζω στην Αμερική. Δε θα το βάλω κάτω».

Το σχόλιο της Μεϊμαρίδη και κατά του Φασουλή

«Ο κ. Φασουλής έχει ξεχάσει ότι έγινε πλούσιος και διάσημος από αυτή τη συγκεκριμένη περσόνα. Έγραψα την περσόνα για το Φασουλή και δεν το εκτίμησε, βρήκε μίζερη τη Μαίρη Παναγιωταρά;», είπε.

«Νιώθω μια επίθεση από την πρώτη ημέρα»

Καλεσμένη στο Happy Day, δήλωσε πως νιώθει να δέχεται μια επίθεση από την κριτή από την πρώτη κιόλας ημέρα.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να αδιαφορεί με τα όσα ακούει.

«Η Μαρία έχει έναν ρόλο. Εγώ έχω επίσης έναν ρόλο. Ο τηλεθεατής να χαζέψει να περάσει ωραία και να μην αλλάζει κανάλι, να ανεβαίνουν τα νούμερα. Αν αξίζω μηδέν θα πρέπει να πάω σπίτι μου. Τώρα θα αποφασίσω με τον Νίκο τι θα κάνω.

Θέλεις να σου πω ότι περισσότερο με στενοχώρησε ο Φασουλής; Αυτή η περσόνα ήταν που έκανε τον Φασουλή πλούσιο και διάσημο. Την έστησα για τον Φασουλή που την έπαιζε στο θέατρο μετά τη χούντα; Στενοχωρήθηκα!. Νιώθω μια εμμονή, ο κόσμος με κρατάει», είπε στη συνέχεια η Μάρα Μεϊμαρίδη, την οποία στήριξε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου.