«Με έχουν παρενοχλήσει την ώρα της εκπομπής» - Σόκαρε η Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψή της

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με έχουν παρενοχλήσει την ώρα της εκπομπής» - Σόκαρε η Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψή της

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα, καθώς παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτη της κατά τη διάρκεια εκπομπής.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει και πριν από λίγο καιρό για ένα περιστατικό που την είχε φέρει σε δύσκολη θέση, όταν ένας πολιτικός της είχε ανοίξει την πόρτα με το μπουρνούζι.

Έτσι σήμερα εξήγησε πως κάποιος την είχε παρενοχλήσει στον αέρα εκπομπής και εκείνη του έριξε "μπουνίτσα".

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την παρενόχληση που είχε δεχθεί

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής. Μου έχει τύχει! Δεν θέλω να σας το περιγράψω, θα σας το πω off the record. Αλλά μου έχει τύχει και έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος. Στον αέρα, βεβαίως, πριν από πολλά χρόνια.

Ξέρετε κάτι, είναι απόλαυση και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, την ώρα που θα το πεις αυθόρμητα κιόλας χωρίς να το έχεις προγραμματίσει και χωρίς να το έχεις οργανώσει το όλο θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Το τηλεφώνημα τα ξημερώματα που την τρομοκράτησε - «Βλέπω το Θοδωρή, το παιδί δίπλα και...»

Τον τρόμο έζησε για λίγα λεπτά στις 3 και μισή τα ξημερώματα, η Ελεονώρα Μελέτη. Δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που την τρομοκράτησε και την έκανε αμέσως να σκεφτεί τι μπορεί να έχει συμβεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένεια της και τους γονείς της.

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής Mega Καλημέρα, αποκάλυψε συγκεκριμένα πως την πήραν τηλέφωνο πολύ αργά το βράδυ την ώρα που κοιμόντουσαν όλοι στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, όταν χτύπησε το κινητό της, το πρώτο πράγματα που έκανε είναι να ελέγξει τα αγαπημένα της πρόσωπα που ήταν ο σύζυγός της και το παιδί της που κοιμόντουσαν δίπλα της. Αμέσως επόμενοι ήταν οι γονείς της, οι οποίοι ωστόσο τόσο αργά δεν κυκλοφορούν στο δρόμο. Έτσι, συνέχισε τον ύπνο της.

Στο τηλέφωνο λοιπόν όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε πως ήταν η Ανθή Βούλγαρη που πρόσφατα δέχτηκε επίθεση. Όπως ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη, μπέρδεψε τις Ελεονώρες που έχει στις επαφές της, καθώς το ίδιο όνομα έχει και η μακιγιέζ της.