Στο πλευρό του Σερβετάλη η Βάνα Μπάρμπα - «Μπράβο του για το θάρρος»

Τον στήριξε και ο Νίκος Αναδιώτης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό του Σερβετάλη η Βάνα Μπάρμπα - «Μπράβο του για το θάρρος»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (24/11) η Βάνα Μπάρμπα, η οποία κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Η ηθοποιός, σε αντίθεση με πολλού συναδέλφους της, τον επαίνεσε για το θάρρος του και ξεκαθάρισε πως η τέχνη δεν είναι πολιτική και δεν χωράει τέτοιου είδους διαχωρισμούς.

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Άρη Σερβετάλη

«Δεν θα μπω στο παιχνίδι εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι. Η τέχνη είναι πάνω από την πολιτική. Είμαι ενάντια στο μέτρο στο ποιοι θεατές θα μπουν μέσα και ποιοι όχι. Πώς μπαίνουν στα λεωφορεία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι; Εγώ θα έλεγα μπράβο του για το θάρρος και την παρρησία που έδειξε», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Και ο Νίκος Αναδιώτης στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη

Ο Νίκος Αναδιώτης από τη μεριά του μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) στην εκπομπή Πρωινό και τάχθηκε υπέρ του Άρη Σερβετάλη, τονίζοντας το πόσο καλή είναι η απόφασή του να μην διχάσει αλλά να ενώσει τους ανθρώπους.

«Εγώ βλέπω τον πρώτο άνθρωπο που δεν θέλει να διχάσει, αλλά θέλει να ενώσει. Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω αντιληπτός από όλους.

Προφανώς και δεν θα γίνει, αλλά η δική μου οπτική αυτό βλέπει, ότι ένας πρωταγωνιστής, ο μόνος, προς ώρας, δεν θέλει να διχάσει το κοινό.

Το θεατρικό κοινό που θέλει να παρακολουθήσει τη δική του παράσταση και προτιμάει να αποχωρήσει. Από μένα, έπαινο παίρνει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.