"Βούρκωσε" στην κάμερα η Ζόζεφιν - Η ερώτηση για τον Mad Clip που την έκανε να "λυγίσει"

«Δε θα ήθελα να...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ζόζεφιν στο περιθώριο των Madwalk και "λύγισε" όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν της λείπει από τη βραδιά ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Mad Clip.

Η Ζόζεφιν αμέσως βούρκωσε και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση ξεκαθαρίζοντας πως σίγουρα είναι ηχηρή η απουσία του. Μάλιστα, στην εμφάνισή της στο J2US πριν λίγο καιρό, η Ζόζεφιν είχε δακρύσει πάνω στη σκηνή όταν ερμήνευσε το τραγούδι που έλεγαν μαζί.

Η συγκίνηση της Ζόζεφιν για τον Mad Clip

«Άμα μου προτείνουν να παρουσιάσω... δεν ξέρω. Σίγουρα με πληγώνει που λείπει ο Mad Clip. Δε θα ήθελα να...», είπε χαρακτηριστικά η Ζόζεφιν εμφανώς συγκινημένη.

«Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ζόζεφιν και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τραγικό θάνατο του MadClip σε τροχαίο στην Βουλιαγμένης. Οι δυο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι «Φήμη», όμως αυτό δεν ήταν το μόνο που τους ένωνε.

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση» είπε.

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Ζόζεφιν.