J2US: Συγκινημένη η Ζόζεφιν - Ερμήνευσε βουρκωμένη το τραγούδι της με τον Madclip

Η υπόκλισή της στον αδικοχαμένο φίλο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Συγκινημένη η Ζόζεφιν - Ερμήνευσε βουρκωμένη το τραγούδι της με τον Madclip

Στο αποψινό (13/11) live του J2US εμφανίστηκε η Ζόζεφιν, η περσινή νικήτρια του μουσικού σόου και χάρισε στο κοινό μια απίστευτη εμφάνιση.

Η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της και ξεσήκωσε τους πάντες με τις χορευτικές της ικανότητες και με το κέφι της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Ζόζεφιν επέλεξε να τραγουδίσει και ένα από τα κομμάτια που είχε ερμηνεύσει σε συνεργασία με τον Mad Clip. Η ίδια υποκλίθηκε ενώ δεν μπορούσε να κρύψει και την συγκίνησή της για τον αδικοχαμένο της φίλο, για τον οποίο μίλησε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η εμφάνιση της Ζόζεφιν στο J2US και η συγκίνησή της για τον Madclip

Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα - Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη στην πρώτη της εμφάνιση στο J2US

Από την έναρξη κιόλας του αποψινού (13/11) J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει πως θα δούμε αρκετές εκπλήξεις και μια από αυτές θα ήταν η άφιξη ενός νέου ζευγαριού.

Ο λόγος για τον Στέλιο Διονυσίου και την Μαρίνα Πατούλη που απο εδώ και πέρα θα διαγωνίζονται στο J2US, με την δεύτερη να φημολογούνταν μάλιστα ότι θα ήταν κανονικά παρτενέρ του Νικηφόρου, αλλά εκείνος την απέρριψε.

Η Μαρίνα Πατούλη, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε με ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μετά την εμφάνισή τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι για απόψε έχουν ασυλία!

Μάλιστα, η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, αποκαλύπτοντας πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διαζύγιό τους και πως είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω.