Ηθοποιός του Σασμού έγινε μπαμπάς - Απέκτησε αγοράκι ο...

Ευχάριστα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηθοποιός του Σασμού έγινε μπαμπάς - Απέκτησε αγοράκι ο...

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ηθοποιός της σειράς Σασμός. Το γεγονός της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του είχε κάνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή Super Κατερίνα με όλους στο πλατό να του εύχονται να έρθει με υγεία το παιδάκι του.

«Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί. Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι» είχε πει χαρακτηριστικά.

Αυτό ο ηθοποιός του Σασμού έγινε μπαμπάς

Ο λόγος για τον Σπύρο Σαραφιανό, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ήρθε στον κόσμο ο μπέμπης τους.

«Ο άγγελος στη ζωή μας ήρθε σήμερα το μεσημέρι....ο γιός μας...καρδούλα μου τυχερή και ηλιοφώτιστη να είναι η ζωή σου..!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Σαραφιανός του του Σασμού έγινε μπαμπάς

Αυτή είναι η γυναίκα του Σαραφιανού από τον Σασμό

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή σκηνή» και Marketing & Management στο Αμερικάνικο Κολέγιο (Deree). Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Ν. Χαραλάμπους, Β. Νικολαΐδης, Ε. Φεζολλάρι, Γ. Ρήγας, Ε. Δημοπούλου, Λ. Γιοβανίδης, Σ. Χατζηαδαμίδης, Τ. Μύρκου, Φ. Σπύρος.
Συμμετείχε στις παραστάσεις “Θεσμοφοριάζουσες”, “Άμλετ”, “Φαέθωντας”, “12”, “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”, “Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες”, “Γλυκό πουλί της νιότης”, “Ο Αυτόχειρας”, “Πειρασμός”, “Ο μικρός πρίγκιπας”, “Μόνοι μαζί”, “Περπατώ εις το δάσος”. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την σκηνοθεσία.

Σαραφιανός Σασμός μπαμπάς

Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις: “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σε έναν γλάρο να πετάει”, L.Sepulveda, (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης), “Sad”, R. Schneider | A. Nesin, (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης), “Ματωμένος γάμος”, F.G. Lorca (Αθηναϊκή σκηνή), “Βρωμιά”, R. Schneider (Θέατρο Τ|βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη), “ Ένα παιδί μετράει τα άστρα”, Μ. Λουντέμης (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας).