Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Χαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη - «Δε θέλω να μάθει τη γνώμη μου από την τηλεόραση»

H εξομολόγηση για τη μάχη της μητέρας του για τον κορωνοϊό

Χαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη - «Δε θέλω να μάθει τη γνώμη μου από την τηλεόραση»
News 24.11.2021 12:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τετάρτης (24/11) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" λόγω του παρουσίας μόνο εμβολιασμένων.

Το σχόλιο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον Άρη Σερβετάλη

«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση.

Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό…», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

H εξομολόγηση για τη μάχη της μητέρας του με τον κορωνοϊό

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο ΒΗΜΑgazino και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της κατάστασης αποκαλύπτοντας πως και η μητέρα του πάλεψε με το συγκεκριμένο θέμα.

«Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει αν ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο, αν είναι παγκόσμια συνωμοσία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι υπάρχει και ότι σκοτώνει. Δηλαδή δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένας άνθρωπος βρίσκεται στο νοσοκομείο πριν από τη διασωλήνωση και μηνύει τους γιατρούς για να μη διασωληνωθεί.

Και σας το λέω εγώ που είχα τη μητέρα μου 16 ημέρες διασωληνωμένη και σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα. Και γιατί; Γιατί δεν έκανε το εμβόλιο, επειδή ακριβώς φοβήθηκε ακούγοντας τον κάθε αδαή να λέει τη γνώμη του. Σέβομαι εκείνον που δεν θέλει να εμβολιαστεί, αλλά έχω το δικαίωμα να ομιλώ μέσα από τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην οικογένεια μου και ήταν τραγικά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο πλευρό του Σερβετάλη η Βάνα Μπάρμπα - «Μπράβο του για το θάρρος»

Άρης Σερβετάλης: "Δεν είμαστε αγέλη που διαχωρίζεται σε εμβολιασμένους και μη" - Η απάντησή του μετά το σάλο

Share