«Όλα είναι μέρος ενός θεϊκού σχεδίου» - "Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου

Συγκίνησαν τα λόγια της μετά τις τραγικές στιγμές που βίωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όλα είναι μέρος ενός θεϊκού σχεδίου» -

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει ο κάθε άνθρωπος καθημερινά στη ζωή του.

Η Ολυμπιονίκης πέρασε μεγάλες δυσκολίες τους τελευταίους μήνες, τόσο με το ατύχημά της, όσο φυσικά και με τον χαμό της αγαπημένης της ανιψιάς. Η ίδια ωστόσο δείχνει πως έχει πίστη και θεωρεί πως όλα είναι μέρος ενός "θεϊκού σχεδίου", όπως αναφέρει.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου

«Σε κάθε αγώνα της ζωής μας ο καθένας μας θα βιώσει και νίκες και ήττες .. όμως και στις δυο περιπτώσεις το μέσα μας διδάσκεται πολλά .. δεν είναι η πρόκληση της νίκης η της ήττας αυτή που έχει σημασία... Αλλά ο τρόπος που στεκόμαστε στην κάθε πρόκληση ..

Περνάμε ιδιαίτερες περιόδους και είμαστε μέρος μιας ιστορίας που δεν μας δόθηκε τυχαία . Είμαστε και μπορούμε ..

Όλα έχουν μια βαθιά καταλληλότητα που συμβαίνουν.. όλα είναι μέρος ενός θεϊκού σχεδίου που κανένα “Εγώ» δεν μπορεί να κατανοήσει παρά μόνο το «Είμαι» της ύπαρξης ..

Ας εκδηλώνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό με ταπεινότητα ..
Ας παραμείνουμε πιστοί στο ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον κόσμο. Ότι αποτελούμε μέρος του θεϊκού σχεδίου.
Ας συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας με όλη μας την ψυχή και ας παραδώσουμε την έκβαση με βαθιά εμπιστοσύνη λέγοντας «Γεννηθήτω το θέλημα Σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

«Ήμουν δίπλα στην Έρρικα Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε, ο Άρης Μακρής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλία του με την Έρρικα Πρεζεράκου και τόνισε πως ήταν στο πλευρό της σε αυτό το Γολγοθά που έζησε με τον θάνατο της ανιψιάς της.

Ο Άρης Μακρής συνεργάστηκε με την Έρρικα Πρεζεράκου στον πρώτο κύκλο του J2US και οι δυο τους δημιούργησαν μία υπέροχη σχέση. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό της σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Πέρυσι συνεργάστηκες με την Έρρικα Πρεζεράκου. Πριν από λίγες μέρες βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία καθώς η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία έφυγε από τη ζωή. Έτυχε να μιλήσετε αυτό το διάστημα;

Ναι. Πήγα στην Καλαμάτα, στην κηδεία της μικρής Αναστασίας. Η Έρρικα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πήρα από το Just the 2 of us. Αναπτύξαμε πολύ γρήγορα μια αδελφική φιλία. Μιλάμε και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Είχα την ανάγκη να είμαι δίπλα της σε αυτή την οδυνηρή απώλεια.

Έρρικα Πρεζεράκου Άρης Μακρής

Ήταν σίγουρα μια πολύ δύσκολη στιγμή…

Απόλυτα. Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει. Έφυγε ένα παιδάκι τόσο άδικα. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και για κάποιον που δεν γνώριζε την ιστορία, θα ήταν σπαρακτική αυτή η στιγμή.

Είναι πολύ όμορφο ότι ήσουν δίπλα της.

Είχα τεράστια ανάγκη να της σταθώ. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της. Η Έρρικα είναι μια πολύ ευαίσθητη ψυχή και ταυτόχρονα μια εντυπωσιακά δυνατή γυναίκα. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει να μη χάσει το χαμόγελό του ακόμα και στη μεγαλύτερη συμφορά. Και η δική μου στάση απέναντι στα πράγματα είναι παρόμοια. Νομίζω ότι για αυτό άνθησε η φιλία μας.

Ο Άρης Μακρής μίλησε στο 7 Μέρες TV