Φώτης Σεργουλόπουλος: Το υπέρογκο ποσό που προσέφερε το Mega για την εκπομπή του με την Μπακοδήμου

«Μου λέει η Μαρία και να καταστραφούμε δεν θα υπάρχει πρόβλημα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: Το υπέρογκο ποσό που προσέφερε το Mega για την εκπομπή του με την Μπακοδήμου

Ο Φωτής Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος το βράδυ της Τρίτης (23/110 και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση που είχε κάνει το Mega σε εκείνον και τη Μαρία Μπακοδήμου προκειμένου να παρουσιάσουν το πρωινό.

Όπως είπε, τότε το τηλεοπτικό δίδυμο βρισκόταν στον ΑΝΤ1 και το Mega τους προσέφερε το εκατονταπλάσιο ποσό προκειμένου να κάνουν τη μεταγραφή, ενώ στην ίδια συνέντευξη εξήγησε πως με την Μαρία Μπακοδήμου είχαν ζητήσει να παραιτηθούν από την ΕΡΤ.

Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για την πρόταση από το Mega

«Δεν ήταν πολύ ευχάριστο όταν πήγαμε στο Mega με την Μαρία Μπακοδήμου. Δεν έγινε ωραία. Υπήρξαν αντιδράσεις. Όταν μας κάλεσαν από το Mega για το ραντεβού, είπα στην Μαρία τι πάμε να κάνουμε; Πάλι τα ίδια; Καλά είμαστε εδώ και να χαλάσουμε τις σχέσεις με το κανάλι που είμαστε; Πάμε στο ραντεβού κι εγώ ήμουν πάρα πολύ χαλαρός. ‘Εφτασε η στιγμή και μας λέει θα σας δώσω -αν παίρναμε ένα Α ποσό, ακούστηκε ένα ποσό εκατονταπλάσιο- για να κάνετε το πρωινό στο Mega.

Έτσι, όπως τρώγαμε, ακούστηκαν τα πιρούνια που χτύπησαν στο πιάτο… Μου λέει η Μαρία και να καταστραφούμε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Το κρατήσαμε μυστικό. Δεν είχαμε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πήραμε χρόνο για αυτήν την απόφαση» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ! Πήγαινα εκεί και...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Αλλος βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το βράδυ της Τρίτης 23/11. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και ήταν άκρως εξομολογητικός. Δεν δίστασε μάλιστα, να αναφερθεί στην σεξουαλικότητα του κάνοντας αποκαλύψεις.

«Ήμουν τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα πολλές προτάσεις. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, το παιδί μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Ταυτόχρονα συνέβησαν πολλά κοινωνικά πράγματα στα οποία συμμετείχα και λίγο πολύ οι άνθρωποι της τηλεόρασης με έβλεπαν με άλλο μάτι. Με έναν ίσως προβληματισμό. Με το που σταμάτησα την τηλεόραση, δούλεψα ένα concept δικό μου εδώ και τρία χρόνια και αυτό θέλω να κάνω», είπε αρχικά.

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ», αποκάλυψε.