Σεργουλόπουλος: «Ζητήσαμε να παραιτηθούμε από την ΕΡΤ με την Μπακοδήμου! Δεχτήκαμε bullying»

Τι είχε συμβεί και είχε ξεσπάσει σάλος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σεργουλόπουλος: «Ζητήσαμε να παραιτηθούμε από την ΕΡΤ με την Μπακοδήμου! Δεχτήκαμε bullying»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα βρεθεί απόψε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος στην ΕΡΤ. Απόσπασμα λοιπόν από την συνέντευξη του πρόβαλλαν στο Happy Day, την στιγμή που αναφερόταν στο περιστατικό όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Eurovision είχαν αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία».

Η αποκάλυψη του Σεργουλόπουλος για την Eurovision με την Μπακοδήμου

«Φεύγει το μάτι της και βλέπει Macedonia και ήταν σαν να μας το υπαγόρευσαν. «Καλή επιτυχία» και κοιτάει την χώρα και ήταν «Μακεδονία». Και είπε αυτό. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Η Μαρία το κατάλαβε αμέσως, έκανε ένα έτσι… Η ΕΡΤ το κατάλαβε αμέσως και αντέδρασε αμέσως.

Είχαμε ακουστικά, «Ναι, γεια σας, από τα κεντρικά της ΕΡΤ παίρνουμε. Είπατε Μακεδονία»; Λέει «Ναι». «Μάλιστα». Παύση… Ζητήσαμε να παραιτηθούμε, δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση της ΕΡΤ. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying», αποκάλυψε, λίγο μετά το ξέσπασμα του στις κάμερες λόγω είδηση που είχε κυκλοφορήσει.

«Στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 20/11 ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητά του με τον γιο του αλλά και για την πορεία του στην τηλεόραση.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν από αρκετό καιρό είχε αποκαλύψει πως όταν γεννήθηκε ο γιος του, τα σχόλια δεν ήταν καθόλου ευχάριστα αφού άκουσε απαράδεκτα πράγματα.

«Θέλω ο γιος μου να έχει μόρφωση, μεγαλώνοντας να έχει μια σωστή εκπαίδευση, να είναι μορφωμένος, να μη γίνει και επιστήμονας, αλλά να γνωρίζει τι γιορτάζουμε στις 17 Νοεμβρίου και γιατί δεν πάει σχολείο εκείνη τη μέρα.

Το πετυχαίνει όμως, το καταλαβαίνει. Αγάπη θα πάρει από εμένα και το περιβάλλον μας (…) Πολλές φορές τον βλέπω να συγκινείται και όταν συγκινείται είναι σαν να … ντρέπεται.

Στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος. Ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου και δεν τολμούσα να πω τα πράγματα που ήθελα να πω, κανείς δεν φανταζότανε ότι μπορεί να εκτεθώ τόσο πολύ, σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπος, να βγω προς τα έξω και να μιλήσω…

Το καλό είναι πως όταν μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε όμορφα και τα τα χρόνια που έρχονται στην πλάτη μας, είναι χρόνια γνώσης.