Ενοχλημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την είδηση που βγήκε για τα επαγγελματικά του

«Έχω απαντήσει σε αυτό, κάτι που αγνοήθηκε από τους δημοσιογράφους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την είδηση που βγήκε για τα επαγγελματικά του

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις κάμερες όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στο χώρο της τηλεόρασης. Δημοσίευμα τον ήθελε να παίρνει την θέση του Κρατερού Κατσούλη στο STAR.

«Δεν μπορώ να απαντήσω, διότι έχω απαντήσει πολλές φορές, ότι δεν έχω καμία επαφή με κάποιον. Έχω απαντήσει σε αυτό, κάτι που αγνοήθηκε από τους δημοσιογράφους και γράφτηκε ότι συζητώ με το κανάλι.

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Καλύτερα να απευθύνεστε στο κανάλι, παρά στους ανθρώπους που εμπλέκονται, γιατί εμείς ό,τι κι αν πούμε δεν έχει καμία σημασία. Δεν συζητώ για την επαγγελματική μου δραστηριότητα, όταν κάτι δεν είναι χειροπιαστό. Αυτό το έχω πάντα και δεν το έχω κάνει ποτέ», είπε ο παρουσιαστής.

Ωστόσο, νέο ρεπορτάζ τον θέλει να συζητάει με το MEGA με σκοπό να αναλάβει μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.

Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον γιο του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον 7,5 ετών γιο του και την καθημερινότητα τους. Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε πάρει το γιο του μαζί στο πλατό.

«Δεν παίρνω πάντα μαζί μου τον Γιώργο, αλλά ήξερα πως είναι εδώ η Σόφη. Ως γονιός προσαρμόζεις το πρόγραμμά σου με τις ανάγκες του παιδιού. Ειδικά όταν φτάνει μετά τα 5 με 6. Αυτό που είπα και τήρησα είναι ο σεβασμός. Ό,τι δεν μπορεί να κάνει τα πάντα και υπάρχουν όρια. Υπάρχουν μερικές αρχές. Να είναι ένας άνθρωπος που να μη δημιουργεί πρόβλημα στους γύρω. Αυτό το έχω καταφέρει.

Σε σχέση με τη μονογονεϊκή οικογένεια, τα θέματα είναι λυμένα. Έχω κάνει κουβέντα με τον μικρό. Ξέρει που βρίσκεται, ξέρει την οικογένειά του. Ξέρει τα πάντα. Είναι εύκολο. Όσο μεγαλώνουν ρωτάνε. Απαντάς σωστά και κανονικά. Αυτό που σε ρωτάει. Όταν λες αλήθεια, είναι ο καλύτερος τρόπος να μη θυμάσαι τι έχεις πει. Δε χρειάζεται να πεις μετά ότι δε θυμάσαι τι έχεις πει. Γιατί έχεις πει την αλήθεια.

Δεν ήταν γενναίο που απέκτησα παιδί. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έκανα επειδή ήθελα. Και μένα με έχει βοηθήσει να μιλάω περισσότερο για αυτό. Έκανα αυτό που έλεγε η ψυχούλα μου. Και το δικό μου παράδειγμα έβαλε το λιθαράκι για να γίνει η επιτροπή για τα gay δικαιώματα. Υπάρχουν πολλά παιδιά σαν το δικό μου, που πρέπει να τα προστατέψει η πολιτεία.

Με είχε συγκινήσει ένα μήνυμα που μου είχε στείλει μια γυναίκα που έχασε τον πατέρα της. Μου είπε πως λυπήθηκε πολύ, γιατί δεν τον έζησε. Ότι χώρισε με τη μαμά της και εξαφανίστηκε. Και η μαμά της δεν της μιλούσε καθόλου για εκείνον. Και ξαφνικά έμαθα πως πέθανε. Και έμαθα μετά τον θάνατό του ότι ο πατέρας μου ήταν gay και η μητέρα μου τον έδιωξε. Μου τον στέρησαν και έμεινα χωρίς μπαμπά. Αυτό είναι συγκλονιστικό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος άκουσε άσχημα πράγματα για τη γέννηση του γιου του.