Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποιο STAR; Σε αυτό το κανάλι πάει ο παρουσιαστής

Βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποιο STAR; Σε αυτό το κανάλι πάει ο παρουσιαστής

Μπορεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος να απέχει από την τηλεόραση, μετά το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στον Alpha, ωστόσο, όπως γράφτηκε βρισκόταν σε συζητήσεις με το STAR για να επιστρέψει και πάλι στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, θα έπαιρνε τη θέση παρουσιαστή στους Κου Κου μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο παρουσιαστής δεν πάει στο STAR αλλά συζητάει με άλλο ανταγωνιστικό κανάλι.

Σε αυτό το κανάλι πάει ο Φώτης Σεργουλόπουλος;

Όπως λοιπόν φημολογείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega, με σκοπό από τη νέα σεζόν να αναλάβει μια εκπομπή που θα είναι ακριβώς στο στιλ του.

Φώτης Σεργουλόπουλος MEGA εκπομπή

"Οι ομοφυλόφιλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε παιδιά"

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος το βράδυ της Πέμπτης 8/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Tik Talk και απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ δεν δίστασε να μιλήσει για πράγματα όπως η ομοφυλοφιλία...

Σε πρώτο χρόνο στην ερώτηση αν του έχει λείψει η τηλεόραση απάντησε πως «μου λείπει το δημιουργικό κομμάτι αλλά δεν με σφάζει κιόλας» αστειευόμενος. Η καραντίνα τον επηρέασε ως επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην εστίαση και όπως όλοι δέχτηκε και το οικονομικό πλήγμα της πανδημίας.

Αμέσως μετά πήρε μεγάλες δόσεις συγκίνησης ακούγοντας καλούς του φίλους, όπως την Τζένη Μπότση, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Φωκά Ευαγγελινό να μιλούν για εκείνον.

Η πατρότητα

Αλλάζοντας κλίμα πέρασε σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις μιλώντας για το πώς βιώνει ο ίδιος την πατρότητα.

«Δεν είναι δύσκολο να είσαι γονιός (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr με τον γιο του!). Πιο εύκολο πράγμα δεν υπάρχει. Δεν χρειάζεται σχολείο για να είσαι γονιός, συμβουλές μπορείς να πάρεις, αλλά είναι απλό πράγμα».

«Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς, βάζω κανόνες και είμαι πειθαρχημένος. Η λογική μου λειτουργεί πολύ,. Στενοχωριέμαι καμία φορά που αντιδρά και θυμώνω αλλά εντάξει συναισθήματα είναι αυτά αλλά λέω “συγγνώμη” που θύμωσα. Πιστεύω ότι όταν γίνεσαι γονιός κάνεις μία προβολή του εαυτού σου στο παιδί και θυμάσαι πιο πολύ τα κακά. Και λέω μην ξαναζήσω τα ίδια που έκανα εγώ από την άλλη πλευρά».

Το ζήτημα της τεκνοθεσίας μονοπώλησε στη συνέχεια τη συζήτηση. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα δικαιώματα που στερούνται τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για την υποχρέωση της Πολιτείας να επιτρέψει σε ομόφυλα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά.

«Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προφυλάσσει τα παιδιά. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες είναι γόνιμοι. Είμαστε γόνιμοι και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε παιδιά ανά πάσα στιγμή θέλουμε. Δεν μας το απαγορεύει κανένας. Δεν είναι το θέμα να υιοθετήσουμε παιδί μόνο. Αν ο βιολογικός πατέρας ή αυτός που έχει κάνει την ατομική υιοθεσία πεθάνει το παιδί χάνει όλη του την οικογένεια. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να επιτρέψει στα παιδιά να ζήσουν με την οικογένεια που έχουν επιλέξει. Το τι θα πει ο διπλανός, ο απέναντι… Από πού κι ως πού έχει γνώμη ο άλλος για εμένα;».

Μέχρι και σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι διστακτική με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια επικαλούμενη διάφορους λόγους όπως το πώς μπορεί να επιδράσει στην παιδική ψυχολογία το συγκεκριμένο πρότυπο οικογένειας. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθάρισε επ ΄αυτού:

«Δεν είμαστε πρότυπα. Θέλουμε το δικαίωμα να ζούμε, όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι, δηλαδή αποφασίζοντας να δώσεις δικαιώματα σε μία κοινότητα ανθρώπων τους κάνεις και πρότυπο;».