Αυτός ο παρουσιαστής συζητά με το STAR για να πάρει τη θέση του Κατσούλη στους Κου Κου

Αυτό και αν θα είναι έκπληξη....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτός ο παρουσιαστής συζητά με το STAR για να πάρει τη θέση του Κατσούλη στους Κου Κου

Σαν «βόμβα» έσκασε η ξαφνική ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη στον αέρα των Κου Κου πως αποχωρεί από την εκπομπή λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε μόνη της στην παρουσίαση.

Ωστόσο, το κανάλι σκέφτεται να βάλει στο πλευρό της ένα νέο πρόσωπο για να την βοηθάει. Άλλωστε έχουμε συνηθίσει η εκπομπή να παρουσιάζεται από δυο άτομα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real life, το STAR μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης συμπαρουσιαστή, έπειτα από την ανακοίνωση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο σύζυγος της. Το κανάλι, μάλιστα, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φώτη Σεργουλόπουλου στην πρωινή ζώνη. Το πρώτο τηλεφώνημα, μάλιστα έχει ήδη γίνει στον παρουσιαστή.

STAR  Κου Κου Φώτης Σεγουλόπουλος

Η ανάρτηση του Κατσούλη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τους Κου Κου

Μετά την ανακοίνωση του τα "αντίο" συναδέλφων του ήταν πολλά, ενώ η Ναταλία Γερμανού έμαθε on air καλεσμένη στο Πρωινό την είδηση και σοκαρίστηκε.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Κρατερός Κατσούλης, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο ευχαριστώντας όλους για τα λόγια αγάπης που του έστειλαν, λέγοντας «Θα συνεχίσουμε να τα λέμε, με κάθε τρόπο».

Ενώ, στη λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε: «Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ένας νέος, σχεδόν, αρχίζει ή συνεχίζεται...! Ευγνώμων για όλα. Και πριν από όλα και πάνω από όλα για τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και συμπορευτήκαμε.

Εμείς οι ίδιοι είναι που δίνουμε αξία στην κάθε μέρα μας. Με μια θετική μάτια, ένα χαμόγελο, την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα βρισκόμαστε με κάποιον τρόπο και θα επικοινωνούμε. Η επιλογή είναι δίκη μας. Με αγάπη και φως. Σας ευχαριστώ έναν έναν και όλους μαζί. Καλή αντάμωση».