Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εγώ είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα»

Η μεγάλη απόφαση να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Εγώ είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος το βράδυ της Τρίτης (23/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου πριν από μερικά χρόνια.

Στην ίδια συνέντευξη, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο υπέρογκο ποσό που του προσέφερε το Mega για να πάρει μεταγραφή μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος αποφασίζει να μιλήσει για τον εαυτό του, λέει επιτέλους το είπα. Δεν είχα θέμα με τους γονείς μου. Όλα ήταν ολοφάνερα στη ζωή μου.. Δεν κρύφτηκα ποτέ από τους γύρω μου κι από τους φίλους μου.

Δεν το έκανα για να δώσω το παράδειγμα. Όσο καιρό ήμουν στην τηλεόραση, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήμουν. Όλοι ήξεραν. Συζητούσα με πολλούς ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και μου έλεγαν γιατί δεν μιλάς και τους απαντούσα ποιος είναι ο λόγος, αφού δεν κρύβω τίποτα και δεν είμαι παντρεμένος.

Μου είπαν πρέπει να το πεις για να βοηθήσεις. Οπότε, όταν ήμουν στον Πέτρο Κωστόπουλο καλεσμένος είπα δεν λέμε κι αυτό το θέμα; Του λέω τι θα ήθελες να ρωτήσεις και μου είπε ξέρεις. Τού απάντησα, δεν το ρωτάς να τελειώνουμε; Βαριόμουν να μιλώ για τα ίδια.. Είχα μεγάλη αγωνία για αυτό που είπα», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ! Πήγαινα εκεί και...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Αλλος βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το βράδυ της Τρίτης 23/11. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και ήταν άκρως εξομολογητικός. Δεν δίστασε μάλιστα, να αναφερθεί στην σεξουαλικότητα του κάνοντας αποκαλύψεις.

«Ήμουν τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα πολλές προτάσεις. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, το παιδί μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Ταυτόχρονα συνέβησαν πολλά κοινωνικά πράγματα στα οποία συμμετείχα και λίγο πολύ οι άνθρωποι της τηλεόρασης με έβλεπαν με άλλο μάτι. Με έναν ίσως προβληματισμό. Με το που σταμάτησα την τηλεόραση, δούλεψα ένα concept δικό μου εδώ και τρία χρόνια και αυτό θέλω να κάνω», είπε αρχικά.

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ», αποκάλυψε.