Σάλος με το Big Brother - Κινούνται νομικά κατά της παραγωγής οι οικογένειες των παικτών για το ροζ βίντεο;

Τι συμβαίνει τελικά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος με το Big Brother - Κινούνται νομικά κατά της παραγωγής οι οικογένειες των παικτών για το ροζ βίντεο;

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το Big Brother καθώς έγινε γνωστό ότι διέρρευσε βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές παικτών από ανθρώπους της παραγωγής. Η παραγωγή εντόπισε τον άνθρωπο που έκανε τη διαρροή ωστόσο η ιστορία δεν σταματάει εκεί.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.

Η τελευταία εξέλιξη με το ροζ βίντεο από το Big Brother

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι οικογένειες των δύο παικτών αναμένεται να κινηθούν νομικού εναντίον της παραγωγής. Το κανάλι ωστόσο από τη μεριά του, θέλει να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν από το control room του Big Brother 2

Καταγγελία "σεισμός" για το Big Brother - Η φωτογραφία που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η νέα σεζόν του Big Brother έχει πολώσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό. Από τη μία υπάρχουν οι φανατικοί τηλεθεατές του γνωστού ριάλιτι, οι οποίοι δεν χάνουν επεισόδιο και από την άλλη, αυτοί που ασκούν σκληρή κριτική.

Μπορεί ο πρώτος κύκλος να σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, το Big Brother δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι βέβαια γεγονός πως καθημερινά, τα επεισόδια του Big Brother 2 σχολιάζονται από τους χρήστες του Twitter. Ανάμεσα στα σχόλια αυτά, εντοπίστηκε και μία καταγγελία για το αν τελικά είναι στημένο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή φαίνεται η Ανχελίτα να μιλάει στην πόρτα, κάτι που δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στα social media για το αν παίρνει οδηγίες από κάποιον.

Big Brother 2 στημένο