Ελένη Μενεγάκη: Δεύτερη μέρα εκτός εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δεύτερη μέρα εκτός εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Εδώ και δύο μέρες, ο Σάββας Πούμπουρας δεν έχει εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

Ο ίδιος αποκάλυψε το πρόβλημά του μέσω του Instagram του ενώ και η αγαπημένη του, Αρετή Θεοχαρίδη, δε δίστασε να τον τρολάρει με ένα επικό Insta Story.

Το πρόβλημα υγείας του Σάββα Πούμπουρα

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας έχει γαστρεντερίτιδα οπότε επιλέγει να μείνει σπίτι για να μην κολλήσει κανέναν από τους συνεργάτες του.

«Έχει και τα καλά της η γαστρεντερίτιδα γιατί α)μαγειρεύει μετά από καιρό, β)είναι όλο για μένα», έγραψε η Αρετή Θεοχαρίδη, ενώ και η Ελένη Μενεγάκη έχει επαινέσει τον Σάββα Πούμπουρα για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Σάββας Πούμπουρας γαστρεντερίτιδα

«Κανένας άντρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας! Η φύση του είναι να είναι παιδί για πάντα»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Downtown παραχώρησε πρόσφατα ο Σάββας Πούμπουρας και αναφέρθηκε στον γάμο του αλλά και στην κόρη του, που του έχει πάρει το μυαλό.

Πρόσφατα έκανες θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης σου, Κύνθιας. Γιατί έτσι ξαφνικά;

Κάναμε πολιτικό γάμο πριν από τέσσερα χρόνια στην Κύπρο και είπαμε πως αν κάνουμε παιδί θα γίνει γαμοβάφτιση. Το κανονίσαμε μέσα σε τριάντα μέρες. Αλλάξαμε τρεις-τέσσερις τοποθεσίες, δεν το πολυσκεφτήκαμε. Χύμα και απλά. Τελικά έγινε στις Σπέτσες. Στους περισσότερους γάμους που παρευρισκόμουν ως καλεσμένος με στεναχωρούσε που δεν έβλεπα γαμπρό και νύφη χαρούμενους. Πολλά τα «πρέπει». Τα πράγματα είναι απλά: Λίγο και καλό φαγητό, 45 άτομα, ο χώρος δυο βήματα από την εκκλησία και ήμασταν όλοι ήρεμοι και χαλαροί.

Εσύ ήσουν πάντα free style τύπος. Πόσο εύκολα μπήκες σε μια νόρμα ως πατέρας;

Συνεχίζοντας να είμαι free style, αλλά αντί για ζευγάρι πλέον τριάδα. Έχουμε κι εμείς ζωή και οφείλουμε να μας φροντίσουμε. Αν είναι οι γονείς καλά, θα είναι και το παιδί. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα πάνω από το παιδί σου. Ναι, να είμαι δίπλα στις ανάγκες του, αλλά με σεβασμό και στις δικές μας. Επίσης, είναι σημαντικό οι μπαμπάδες να ξεκουράζουν τις μαμάδες συχνά. Εγώ παίρνω τη μικρή και πάμε αεροπορικώς ένα 24ωρο ταξίδι και ηρεμεί και η μαμά. Πόσες ανάγκες έχει ένα παιδάκι; Δυο πάνες, το γάλα του, το φαγητό του, τέλος. Δεν χρειάζονται υπερανάλυση τα πράγματα.