Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σόκαρε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα εκτεθεί, είναι παράνομο και χυδαίο»

Η απάτη που είχε στηθεί εις βάρος της πριν χρόνια

Σόκαρε η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα εκτεθεί, είναι παράνομο και χυδαίο»
News 24.11.2021 16:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη σημερινή (24/11) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνο, κάποιος πρώην συνεργάτης της είχε στήσει μία απάτη χρησιμοποιώντας το δικό της όνομα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος του Power of Love, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως αυτό που έστησε το σάιτ για τα καλλυντικά της, χρησιμοποιούσε το όνομά της και έταζε σε κορίτσια πως θα τις προωθήσει στην εκπομπή της.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Δύο λεπτά, αφήστε με λίγο να πω γιατί κατάλαβα. Δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος έχει καμιά τεράστια θέση. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλεύονται και την ύπαρξή τους στην τηλεόραση και να λένε ψέματα, αν βρίσκονται σε μια ομάδα ή αν βρίσκονται κοντά σε κάποια ισχυρά πρόσωπα και να σου λένε ότι αν γίνει αυτό εγώ μπορώ να σε βοηθήσω. Για να σας το πω και απλά δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που έχουν εξουσία.

Είναι και οι άνθρωποι οι οποίοι τάζουν χωρίς καν να... Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι. Εγώ στο παρελθόν είχα κάνει ένα site με καλλυντικά και είχα αντιληφθεί ότι ένας άνθρωπος που είχε κατασκευάσει το site μου, χρησιμοποιούσε μια κοινή μας φωτογραφία και έταζε σε κορίτσια ότι θα σε γνωρίσω στην Κατερίνα και θα σε βάλει στην εκπομπή.

Κάτι το οποίο εγώ δεν γνώριζα ποτέ. Είχα εκτεθεί. Δηλαδή μπορεί να πηγαίνουν και άνθρωποι διάφοροι και να λένε ότι μέσω αυτού θα σε γνωρίσω και ο άλλος να μην έχει ιδέα. Όλο αυτό είναι παράνομο και χυδαίο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ατάκα της Καινούργιου για το χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη στον αέρα του ALPHA

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει μέσα από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί στο Instagram. Μπορεί να μην έχει κάνει καμία δήλωση μέχρι στιγμής, ωστόσο πολλές είναι οι ατάκες που πετάει στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Μετά λοιπόν το επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα τους, η παρουσιάστρια πέταξε μια ατάκα σήμερα 24/11 στον αέρα του ALPHA.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το ακουστικό της και τη βοηθούσε ένας από τους τεχνικούς της εκπομπής. Τότε είπε on air με νόημα: «Έλα αγόρι μου να σε δούνε που είσαι και ωραίο παιδί και ελεύθερο. Μπας και σε αποκαταστήσουμε. Θα τους αποκαταστήσω όλους φέτος σε αυτή την εκπομπή. Για τον εαυτό μου δε ξέρω. Τους άλλους όλους σίγουρα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Συγγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω" - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου

"Να γυρνούσα στο παρελθόν..." - Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη

Share