Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Παύλος Παπαδόπουλος καταγγέλλει πρόσωπο της τηλεόρασης - «Ήθελε ερωτική συνεύρεση μαζί μου»

«Παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος καταγγέλλει πρόσωπο της τηλεόρασης - «Ήθελε ερωτική συνεύρεση μαζί μου»
News 24.11.2021 14:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος κατήγγειλε σε συνέντευξή του πρόσωπο της τηλεόρασης για ερωτική επίθεση. Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του βγήκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε δηλώσεις.

«Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, έχοντας όμως στο μυαλό του άλλα πράγματα. Εγώ του είχα προτείνει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς συμφωνίας μας, να του δώσω ένα ποσοστό του συμβολαίου μου, όμως δεν το δέχτηκε. Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μια ερωτική συνεύρεση μαζί μου, όπως μου είπε», αποκάλυψε στην ON time και στη Σπυριδούλα Τριάντου. (δείτε τι άλλο εξομολογήθηκε στην συνέντευξη του).

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου για την καταγγελία στην Super Κατερίνα

Έχοντας βγει στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε για την ανήθικη πρόταση αλλά επικράτησε και μια μικρή αναστάτωση.

«Δεν εκθέτω ανθρώπους αλλά με όλα αυτά που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο ο κόσμος πρέπει να μιλάει. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο» είπε αρχικά.

«Οι πιο πολλοί ήταν ήπιοι, το τελευταίο ήταν χυδαίο. Είχα μιλήσει για κάτι τηλεοπτικό και του είπα αν είναι να γίνει η δουλειά θα έχεις ένα ποσοστό του συμβολαίου και η απάντηση ήταν “ποιο συμβόλαιο;” με μία ερωτική συνεύρεση είμαστε καλά».

Η εξομολόγηση του Παύλου Παπαδόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγήκα και μίλησα δημόσια για τον γιο μου. Ηταν κάτι που ήθελα να πω από καιρό και να φωνάξω ότι είμαι ένας περήφανος πατέρας. Τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν συγκινητικά και όλοι μου είπαν “μπράβο” που βγήκα και μίλησα για τον γιο μου.

Πλέον μπορώ να κάνω μαζί του βόλτες ελεύθερα χωρίς να φοβάμαι μη μας βγάλει κάποιος μια φωτογραφία και αρχίσουν να γράφουν και να λένε διάφορα», δήλωσε συγκινημένος.

Ωστόσο, μια πολύ καλή φάση διανύει και στα επαγγελματικά του, καθώς όπως, αποκάλυψε, πήρε το ρίσκο να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Συγκεκριμένα, στη Γλυφάδα, εν μέσω καραντίνας, άνοιξε το δικό του cafe, που έχει take away.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άλλος άνθρωπος η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power of love - Έγινε ξανθιά και... τραγουδίστρια

Στο νοσοκομείο αγαπημένος πρώην παίκτης του Power of Love μετά από τροχαίο!

Share