Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης - «Δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον σκότωσαν στο ξύλο»

Η οργισμένη ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης - «Δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον σκότωσαν στο ξύλο»

Η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου καλείται να αντεπεξέλθει σε δικαστικά έξοδα για αυτό και ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά.

Λίγο αργότερα, ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα, μέσα από μια ανάρτηση, σχετικά την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Το ξέσπασμα του Δάντη για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

«Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη. Υπενθυμίζω ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν «διαφορετικός».

Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο «κοπέλες μου» έγραψε ο τραγουδιστής, λίγο μετά το ξέσπασμά του για τα μέτρα στα μπουζούκια.

Το παλεύει εδώ και χρόνια - Το πρόβλημα υγείας που βασανίζει τον Χρήστο Δάντη

Δεν είναι ο πρώτος στην ελληνική showbiz που παραδέχεται πως πάσχει από αυτό το ψυχοσωματικό νόσημα. Πρόσφατα είχε αποκαλύψει το ίδιο πράγμα και πρώην παίκτρια του Survivor. Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και αποκάλυψε πως πάσχει από ψωρίαση.

«Έχω ένα ψυχοσωματικό νόσημα αρκετά χρόνια γιατί είμαι άνθρωπος που κρατάει μέσα του πράγματα και βγάζω στον εαυτό μου τη στενοχώρια μου

Έχω ψωρίαση και είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος με αυτό. Το φροντίζω και το προσέχω για να μην πάθω στο μέλλον τα χειρότερα» είπε αρχικά.

«Η δεύτερη καραντίνα, όμως, μου δημιούργησε κατάθλιψη. Επειδή το φροντίζω με φάρμακα δεν έπαθα έξαρση αλλά με δυσκόλεψε στο να την καταπραΰνω».

Για το αν έχει δεχτεί ρατσισμό για την πάθησή του είπε:

«Δεν το έχω αντιμετωπίσει αλλά κάποιοι νομίζουν πως είναι συγγενής με την ψώρα που είναι κολλητική. Δεν πρέπει ο κόσμος να τρομάζει γιατί ο φόβος και ο τρόμος την πολλαπλασιάζει».