Χρήστος Δάντης: Ξεσπά για τα μέτρα στα μπουζούκια - «Αν η δουλειά μου οδηγηθεί σε τέτοια λύση θα αλλάξω επάγγελμα»

«Στο παιχνίδι αυτό δεν θα παίξω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρήστος Δάντης: Ξεσπά για τα μέτρα στα μπουζούκια - «Αν η δουλειά μου οδηγηθεί σε τέτοια λύση θα αλλάξω επάγγελμα»

Το πρωί της Τρίτης, ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα νέα μέτρα κορωνοϊού.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν -που βίωσε πριν λίγες μέρες την απώλεια του αδερφού του- τόνισε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής καθώς έχει κάνει το εμβόλιο, όμως δεν τον βρίσκουν καθόλου σύμφωνο τα νέα μέτρα για τα κέντρα διασκέδασης και ο διαχωρισμός εμβολιασμένων πολιτών και μη.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη

«Το γεγονός της διαδήλωσης αυτήν την περίοδο το θεωρώ λίγο επικίνδυνο για τη διασπορά του ιού. Τον αδίκησαν τον Πάνο Κιάμο. Εγώ όμως στο παιχνίδι αυτό δεν θα παίξω. Θα παίξω μόνο σε μεικτά μαγαζιά. Δεν μου αρέσει και να το λέω. Αυτή η κατάσταση θα μας φέρει κάποια στιγμή στον διαχωρισμό άσπρου-μαύρου, στρέιτ ή γκέι.

Προτιμώ αν η δουλειά μου οδηγηθεί σε τέτοια λύση να αλλάξω επάγγελμα» τόνισε.

Ο Χρήστος Δάντης μέσα σε όλα ανέφερε πως συμβουλεύεται τον γιο του επαγγελματικά και πως: «είναι αναπηρία να είσαι γιος ενός ανθρώπου που έχει γράψει ιστορία, στιγματίζεσαι» ενώ στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε ότι ετοιμάζει συνεργασία με την πρώην σύζυγό του, Λίτσα Γιαγκούση.

«Καταθλιψάρα είναι αυτό που περνάω, δεν είναι κατάθλιψη»

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα του Love It και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο γνωστός τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα απάτης, αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη του επιτυχία, «Το παλιό μου παλτό», αλλά και στον Λάκη Παπαδόπουλο.

«Καταθλιψάρα είναι αυτό που περνάω, δεν είναι κατάθλιψη. Όχι, δεν πέρασα κατάθλιψη κλινική αλλά όλο αυτό το πράγμα μου έχει φέρει μια κατάθλιψη. Μιλάμε για μια δουλειά που είναι η πλέον ανταγωνιστική που από κει που ο γνωστός σου τραγουδιστής σου κάνει βούρτσα, ξαφνικά μετά από δυο τρία χιτες, δεν έχεις ούτε το τηλέφωνο του! Η δουλειά αυτή σε κάνει να γίνεσαι από ψώνιο μέχρι θηρίο.

Το Παλιό Μου Παλτό είχα παιδευτεί πολύ για να το πάρω. Ο Λάκης Παπαδόπουλος με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ενώ η Σάννυ Μπαλτζή ήταν πάρα πολύ ανοιχτεί. Ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή γιατί μία μου έλεγε ότι δεν μου ταιριάζει το τραγούδι και μία πως μήπως ήταν καλύτερα να το πει ο ίδιος. Είχαμε μια γιάφκα τότε με την σύζυγο του, Κατερίνα Παπαδοπούλου και το φτιάξαμε έτσι ώστε να μου το δώσει το τραγούδι.

Το σίγουρο είναι ότι είμαι ροκάς για τους λαϊκούς και λαϊκός για τους ροκάδες. Οι λαϊκοί ακούν καμιά φορά με τα μάτια και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως συνάδει το σκουλαρίκι και αυτή η λίγο ακραία εμφάνιση με το λαϊκό τραγούδι».