Έφυγε από την ζωή ο αδερφός του Χρήστου Δάντη

Πολύ δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε από την ζωή ο αδερφός του Χρήστου Δάντη

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος πριν λίγη ώρα γνωστοποιήσε πως έφυγε από την ζωή ο αδερφός του, Σάββας.

Ο γνωστός τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό δήλωσε πως περνάει κατάθλιψη, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα, προχωρώντας σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την απώλεια του αδερφού του

«Καλοί μου φίλοι…

Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σαββα Αξιωτη.
Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο και μετά ακολούθησαν πολλοί.

Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά.

Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο, το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα.Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του «Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που «επαιζα» και τις «Μπομπινες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του,μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα,μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια.

Ο Σάββας «έφυγε» στο σπίτι του στον Βύρωνα από ανακοπή.

Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο.

Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, τη Μάνα μας.

Αντίο Σάββα..

Μαρία,Αλεξάνδρα,Χρήστος».

Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας,Σαββα Αξιωτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου,έναν άνθρωπο...

Posted by Christos Dantis on Wednesday, June 30, 2021

«Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, ο Χρήστος Δάντης προκάλεσε σοκ στο κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε. Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως δέχθηκε διάφορες απειλές στα social media του.

Ο τραγουδιστής είπε: «Οι περισσότεροι λένε γιατί δεν ασχολείσαι με το αντικείμενό σου. Δέχτηκα κι απειλητικά μηνύματα «Θα έρθουμε σπίτι σου, θα σου κάνουμε αυτό ή το άλλο» . Ο καθένας πίσω από ένα τερματικό λέει ότι θέλει. Παλιότερα έδινα μεγάλη σημασία και θύμωνα αλλά τώρα δεν με ενδιαφέρει.

Καλό είναι τον άνθρωπο που το έχει καταβάλει η βλακεία, η αμεροληψία κι ημιμάθεια να τον εκθέτεις για να ξέρουν οι γύρω τι πρέπει να κάνουν. Αυτό μπορεί καμιά φορά να δείχνει «α ότι ο Δάντης είναι στα αζήτητα για αυτό βγάζει τραγούδια για να ενοχλεί και να ασχοληθούν μαζί του. Κανένας επιτυχημένος καλλιτέχνης δεν βρίσκεται στα αζήτητα, δεν μπορείς να φύγεις από τη μόδα γιατί έχεις γράψει τις προηγούμενες σελίδες της.»

Για τα reality ανέφερε: «Με κουράζει ο ήχος της τηλεόρασης, η φασαρία. Τα reality δεν αντέχονται και το τραγικό τους επίπεδο. Εκεί συνειδητοποιείς ότι ο κόσμος που ζεις δεν είναι αυτός που νομίζεις.». Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε πέσει θύμα απάτης.