Λεωνίδας Κουτσόπουλος: "Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές" - Όσα αποκάλυψε για το Masterchef 6

"Αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις θα..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο MasterChef 6, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Οι δηλώσεις του Κουτσόπουλου για το MasterChef 6

«Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Ταξίδια δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε.

Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά.

Με το που τελειώνουν από όλο αυτό θέλουν λίγο χρόνο».

Πότε κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Τα γυρίσματα του Mastechef 6 αναμένονται να ξεκινήσουν από μέρα σε μέρα και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ήδη ξεκινήσει, μιας και πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε μερικές εβδομαδές.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει για έκτη σεζόν και μάλιστα αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικός και αλλαγμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, κυρίως σχετικά με την πρεμιέρα. Και αυτό γιατί οι ιθύνοντες του STAR προσπαθούν να το βγάλουν στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Επίσης, αλλαγές θα δούμε όσον αφορά και τα γυρίσματα, μιας και φέτος η αναζήτηση του «MasterChef» θα ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη και πρόκειται καθ' όλη την διάρκεια να γίνονται και μερικές αποδράσεις για τους συμμετέχοντες, με μερικά δημοσιεύματα μάλιστα να θέλουν τον τελικό να γυρίζεται στο εξωτερικό!

 Masterchef 6 πότε κάνει πρεμιέρα