Ξεκινούν τα γυρίσματα για το Masterchef 6 - "Έσπασαν" ρεκόρ οι φετινές συμμετοχές

Θα δούμε πολλές εκπλήξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκινούν τα γυρίσματα για το Masterchef 6 -

Τα γυρίσματα του έκτου κύκλου του Masterchef πρόκειται να ξεκινήσυον σε λίγες μέρες. Μάλιστα, πρόκειται να δούμε αρκετές εκπλήξεις αλλά και αλλαγές στην νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι ετοιμασίες ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου. Οι κριτές φυσικά παραμένουν οι ίδιοι ενώ μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που χθες είχε και τα γενέθλιά του, βρέθηκε στο θέατρο στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Χρύσας Μιχαλοπούλου και ανακοίνωσε πως ξεκινούν τα γυρίσματα.

Στο πλευρό των παικτών θα βρίσκεται και πάλι ο Γιάννης Αποστολάκης ενώ την ίδια στιγμή, η περσινή νικήτρια, Μαργαρίτα θα εμφανιστεί σε ρόλο guest σε κάποια από τα επεισόδια, μαζί με τον Διονύση και τον Παύλο Χάππιλο.

Φέτος, οι επίδοξοι σεφ θα βρεθούν σε τουλάχιστον τρεις μεγάλους προορισμούς του εξωτερικού για να διαγωνιστούν στις κουζίνες των πιο διάσημων σεφ. Μάλιστα, οι συμμετοχές για τον έκτο κύκλο φαίνεται πως έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ.

 Ξεκινούν τα γυρίσματα για το Masterchef 6

«Το MasterChef παλιά ήταν διαγωνισμός, τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος για ακόμα μία φορά «άδειασε» το MasterChef και το προϊόν στο οποίο έχει εξελιχθεί, τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το show στο οποίο συμμετείχε εκείνος.

Ο κορυφαίος σεφ είχε μίλησε με βαριά λόγια και στο παρελθόν για το MasterChef, λέγοντας πως δεν μπορεί μετά την καριέρα που έχει κάνει να παρακολουθεί το συγκεκριμένο ριάλιτι.

«Όχι, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση για διαγωνισμό μαγειρικής. Μπορώ να σας πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω γι’ αυτό που λέτε, αλλά δεν έχω χρόνο να το δω και να το παρακολουθήσω. Ένα MasterChef, έτσι όπως το κάναμε εμείς τότε, που ήταν διαγωνισμός, ίσως να το έκανα ξανά.

Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Θεωρώ πως δεν είναι ένας διαγωνισμός σαν αυτόν που ξεκινήσαμε εμείς και γι’ αυτό και άφησε πίσω του αυτός ο διαγωνισμός ένα μεγάλο αποτύπωμα», είπε χαρακτηριστικά.