Στο θέατρο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Παρακολούθησε την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Δεν είμαι αντικειμενικός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο θέατρο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Παρακολούθησε την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους και μάλιστα, ο γνωστός σεφ βρέθηκε στο θέατρο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση της καλής του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της μάλιστα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της, λέγοντας πως είναι ένας πολύ τρυφερός άνδρας (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τη σύντροφό του

«Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σιγά σιγά ξεκινούν τα γυρίσματα και για το MasterChef», είπε αρχικά ο γνωστός σεφ.

Στη συνέχεια, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε: «Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Είναι αντικειμενικός κριτής. Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές του. Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα».

Πώς γνωρίστηκαν Μιχαλοπούλου - Κουτσόπουλος

Στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) η Χρύσα Μιχαλοπούλου, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Μόλις Χθες». Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Χρύσα «έλιωνε» κυριολεκτικά την ώρα που άκουγε τους άλλους να μιλούν για τον γνωστό σεφ και κριτή του Masterchef, ενώ όταν η Ναταλί Κάκκαβα την ρώτησε γιατί κρατά τόσο κρυφή την προσωπική της ζωή εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και κανέναν με ποιον τα έχει η Χρύσα».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν μέσω instagram! (δείτε εδώ και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους).