Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Λεμπέσης - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του παιδιού του

«Ήταν μία υπερπροσπάθεια, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Λεμπέσης - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του παιδιού του

Την πιο όμορφη περιόδο της ζωής του βιώνουν ο Γιώργος Λεμπέσης και η αγαπημένη του, Σοφία Τραντίδου, καθώς πριν από λίγες μέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι πήρε χθες (23/11) εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη για το παιδί του αλλά και για τον νέο του ρόλο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λεμπέση για τον γιο του

«Καταλαβαίνετε πόσο χαρούμενος είμαι. Η Σοφία είναι πάρα πολύ καλά, δούλευε μέχρι τελευταία στιγμή. Θα τον βαφτίσουμε “Αναστάση”. Ήταν μία υπερπροσπάθεια, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά. Αλλά θέλω να πως σε όλους να το παλεύουν γιατί όσο πιο πολύ το παλέψεις τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις».

Λίγα λόγια για την ζωή του

Ο Γιώργος Λεμπέσης γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 7 ετών. Από μικρός ακολουθώντας την “κλασική οδό” της μουσικής έκανε μαθήματα πιάνου, αρμονίας και σολφέζ στο ωδείο του Μάκη Μαύρου στα Μελίσσια.

πιάνο-μπαρ για να περάσει αργότερα σε μεγάλα μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης.

Το 1999 ο Γιώργος Λεμπέσης κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ “Εξάρτηση” από την Minos με την υπογραφή του Φοίβου, που τον εκτόξευσε στην κορυφή. Το CD περιελάμβανε το ντουέτο “Κατάλληλες προϋποθέσεις” με την Δέσποινα Βανδή αλλά και άλλες επιτυχίες όπως “Το μωρό μου”, “Έτσι είμαι”, “Ματαιοπονία” και “Εξάρτηση”.

Η καριέρα του είχε ανοδική πορεία μέχρι την παρεξήγηση με τον Φοίβο. Υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος “Πέτρινες Ψυχές”. Ο τραγουδιστής δεν έχει πάψει ν’ ασχολείται με το τραγούδι, αλλά έχει επίσης προσηλωθεί στον παιδικό σταθμό που έχει ανοίξει μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, στην Κηφισιά.