«Πρόκειται για εγκληματίες» - Δύσκολες ώρες για την Μάρω Λύτρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρόκειται για εγκληματίες» - Δύσκολες ώρες για την Μάρω Λύτρα

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μάρω Λύτρα, καθώς όπως ανακοίνωσε, της χάκαραν το προσωπικό της προφίλ αλλά και την επίσημη σελίδα της στο Facebook. Μάλιστα, ζήτησε από όλους τους ακόλουθους της, να κάνουν αναφορά στο προφίλ να πέσει ή να την βοηθήσει όποιος γνωρίζει να το πάρει πίσω.

Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια που κολάζει με τις φωτογραφίες της με μαγιό, εδώ και αρκετό καιρό άγνωστοι έχουν παραβιάσει τους κωδικούς της και δημοσιεύουν υλικό με σκοπό να «βγάζουν» χρήματα με το όνομά της.

Η ανακοίνωση της Μάρω Λύτρα για την απάτη

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η σελίδα μου, καθώς και το προσωπικό μου προφίλ στο Facebook έχουν παραβιαστεί εδώ και ένα μήνα και έχω χάσει την πρόσβαση. Δεν έχω καμία σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτές τις σελίδες και δεν προέρχονται από εμένα.

Η Μάρω Λύτρα φαίνεται να έχει χάσει κάθε επαφή με τους λογαριασμούς της στο Facebook, ενώ ξεκαθάρισε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται, θέλοντας έτσι να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η σελίδα μου, καθώς και το προσωπικό μου προφίλ στο Facebook έχουν παραβιαστεί εδώ και ένα μήνα και έχω χάσει την πρόσβαση. Δεν έχω καμία σχέση με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτές τις σελίδες και δεν προέρχονται από εμένα»

Μάρω Λύτρα θύμα απάτης στο facebook

Λίγα λόγια για την Μάρω Λύτρα

Στις 24 Απριλίου του 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο της CD-single από την Kewl Records με τίτλο «Kiss My Remix» που περιείχε έξι διασκευές των τραγουδιών: «Άκρως Τολμηρό» (Δέσποινα Βανδή), «Στο Δρόμο Όλα Πεταμένα» (Ευρυδίκη), «Το Άλλο Μισό» (Δέσποινα Βανδή), «Πες Μου Τι Σου Έφταιξα» (Νατάσα Θεοδωρίδου), «Σπάνια» (Δέσποινα Βανδή), και «Σημάδι Στο Λαιμό» (Ευρυδίκη). Το 2003 γνώρισε στην Αμερική τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος την άκουσε, πίστεψε στις φωνητικές της ικανότητες και την έπεισε να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει εκεί την καριέρα της.

Από τότε έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και φέτος το 2021, εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της Heaven Music / 314 Records και στις 10 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο της single, μαζί με το video clip με τίτλο «Greece», σε στίχους και μουσική των The Far Removed.

Είχε παντρευτεί τον Έλληνα μουσικό Αχιλλέα Πίτσιο, με τον οποίο πήρε διαζύγιο μετά από την έξοδο της από το μουσικό reality show Fame Story το 2004. Μετά το παιχνίδι διατηρούσε σχέση με τον συμπαίκτη της Κώστα Καραφώτη ενώ το τέλος της σχέσης τους ήρθε το 2006. Το καλοκαίρι του 2017 παντρεύτηκε στον Καναδά τον ομογενή Έλληνα επιχειρηματία Theo Pappas.