Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ό,τι κι αν κάνει η Ιωάννα Τούνη λιθοβολείται»

«Σε πολλούς έχει συμβεί στο αεροδρόμιο να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ό,τι κι αν κάνει η Ιωάννα Τούνη λιθοβολείται»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης (25/11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο με τον υπάλληλο της αεροπορικές.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη

«Είμαι βούτυρο κι αυτός καλοριφέρ. Μετά από δύο “όχι” που είπα σε προτάσεις γάμου αυτός ο άνθρωπος με κέρδισε και το “ναι” βγήκε αβίαστα.

Ό,τι κι αν κάνει πλέον η Ιωάννα πλέον λιθοβολείται. Εργάζεται σκληρά κι έχει προβλήματα που ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Σε πολλούς έχει συμβεί στο αεροδρόμιο να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις και ο περισσότερος κόσμος έτσι θα αντιδρούσε», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η συγγνώμη της Ιωάννας Τούνη για το περιστατικό

«Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και τα μίντια και είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πολύ άσχημα για αυτό.

Για αρχή θέλω να πω μία πολύ μεγάλη συγγνώμη για όποιον έκανα να πιστέψει με τα δικά μου λεγόμενα ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους, ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα... Όλο αυτό δεν είναι εγώ. Αν αυτό καταλάβατε από τα χθεσινά μου story πραγματικά συγγνώμη, δεν ήθελα να προάγω κάτι τέτοιο.

Το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχε νεύρα, το story μου δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα να κάνω. Όντως μου ζητήθηκαν 40 ευρώ έξτρα, πλήρωσα εννοείται, είχα 50 ευρώ. Έπρεπε να πάρω ρέστα και απόδειξη και τους απάντησα ότι σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε ρέστα ούτε απόδειξη.

Δεν με ενιδαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα χθες. Δεν έχει καν σημασία το αν ταξιδεύω κάθε τρεις μέρες Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Ζήτησα να συμπτύξω τις δύο βαλίτσες μου για να μπορέσουν να ισορροπήσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν, μου είπαν "όχι πρέπει να πληρώσετε". Για αυτό το λόγο ένιωσα τόσο αδικημένη και φέρθηκα με τελείως χαζό τρόπο γράφοντας αυτό το story και επικοινωνώντας κάτι τέτοιο. Δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Σίγουρα δεν φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο. Λάθος μου και συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά η influencer.