Κατερίνα Καινούργιου: «Λύγισε» με την έκπληξη της Μαρίας Ηλιάκη - «Αυτή τη μελαγχολία που βλέπω...»

Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Λύγισε» με την έκπληξη της Μαρίας Ηλιάκη - «Αυτή τη μελαγχολία που βλέπω...»

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει σήμερα (25/11) την ονομαστική της εορτή και οι ευχές από νωρίς το πρωί πέφτουν "βρχή". Ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν, πέρα από τη νονά της και τις δασκάλες της, ήταν και η Μαρία Ηλιάκη.

Οι δυο παρουσιάστριες είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια ωστόσο πλέον έχουν έρθει και πάλι κοντά και οι ευχές που έστειλε η Μαρία Ηλιάκη συγκίνησαν ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου.

Οι ευχές της Μαρίας Ηλιάκη και η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Katken85, αυτό το 85 δεν θέλω να το θυμάμαι, τέλος πάντων. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι υγιής, να είσαι επιτυχημένη, όλα τα καλά του κόσμου -που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτή τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό, να σταματήσω να την βλέπω, ό,τι και να είναι αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Τι είχε συμβεί ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Μαρία Ηλιάκη

Μέσα από την (14/10) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει για πρώτη φορά την κόντρα που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό ανάμεσα σε εκείνη και την Μαρία Ηλιάκη μετά το τέλος του «Ξαναδέστε τους».

«Όταν τελείωσε η εκπομπή εγώ είχα παρεξηγηθεί με την Μαρία, με τον Νίκο συνέχισα να μιλάω δεν παρεξηγήθηκα ποτέ. Για βλακείες τώρα με την Μαρία εντάξει τέλος πάντων μεγαλώνοντας βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, η Μαρία εκείνο το διάστημα με είχε προσεγγίσει με κάποια μηνύματα και εγώ για την μαμά μου.

Όταν έμαθα ότι η Μαρία είναι έγκυος ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου επειδή ήξερα ότι ήθελε παιδάκι, να την πάρω ένα τηλέφωνο έστειλα και δώρο για το μωράκι και ανυπομονώ να πάμε και για ένα φαγητό μαζί. Δεν ξέρω τι έχει γίνει μεταξύ τους γιατί ποτέ δεν μου έχει πει η Μαρία κάτι αρνητικό για τον Νίκο, ούτε ο Νίκος για την Μαρία πιστεύω ότι έχουν μια σχέση σαν εμένα και τον Θέμη, αγάπης αλλά όταν είναι μαζί τσιτώνουν», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη.