Ζήνα Κουτσελίνη: «Έκοψα τα μαλλιά μου για τον Νίκο Μουτσινά»

Η επική ατάκα για τη συμμετοχή του στο Dancing with the Stars

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: «Έκοψα τα μαλλιά μου για τον Νίκο Μουτσινά»

Στην έναρξη της χθεσινής (24/11) εκπομπή της, η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά και αποκάλυψε πως αποφάσισε να τα κόψει καθώς σήμερα (25/11) θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα εμφανιστεί στο DWTS αυτή την Κυριακή (28/11) και εξέφρασε το παράπονό της προς τον σταθμό που δεν την έχει καλέσει ακόμα.

Η ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Νίκο Μουτσινά

«Έκοψα μαλλί, γιατί αύριο θα πάω στον Μουτσινά και κάθε φορά που με κρίνει λέει να κόψω τα μαλλιά μου… Επίσης έχω μάθει πως την Κυριακή θα χορέψει στο Dancing with the Stars. Και απορώ!

Ερωτώ τον σταθμό: Ο φαλακρός Νίκος είναι καλύτερος από μένα για να χορέψει; Άρα στον σταθμό αυτό έχετε τη χορεύτρια και παίρνετε από άλλους. Όλα αυτά θα τα συζητήσω αύριο μαζί του. Βλέπεις λοιπόν που είναι η αδικία σε αυτόν τον σταθμό που έχω καταλάβει πως δεν με υπολογίζει», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη στη λίστα με τις καλύτερες «μιλφ» παγκοσμίως

Στη λίστα με τις καλύτερες μιλφ παγκοσμίως βρίσκεται η Ζήνα Κουτσελίνη και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της "Αλήθειες με τη Ζήνα", αναφέροντας μάλιστα και τη θέση που κατέκτησε.

«Έχω μάθει να μοιράζομαι τις αλήθειες. Μου έστειλε κάποιος στο Facebook μια φωτογραφία και με ρώτησε αν είμαι εγώ. Είχα κάνει παλιά μια φωτογράφιση στο Down Town. Την πρώτη μου φωτογράφιση, μελαχρινή.

Στο διαδίκτυο με είχαν βάλει σε δημοψήφισμα που ήμουν στις μιλφάρες παγκοσμίως αλλά όχι ως Ζήνα. Είχαν βρει φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Εκείνος ψήφιζε σε αυτό και όταν μπήκα ήμουν τρίτη. Τρίτη μιλφάρα στον κόσμο; Τι να πεις!», είπε η παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά την λαμπερή πρεμιέρα της ντυμένη στα λευκά.