Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας - Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

Τι συνέβη με την υγεία του;

Επέστρεψε στην εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας - Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη
News 25.11.2021 14:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από δύο μέρες απουσίας, ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια τον υποδέχθηκε με πολύ ένθερμο τρόπο μιας και όπως εξομολογήθηκε, της έλειψε πολύ από την παρέα της.

Ο Σάββας Πούμπουρας είχε κολλήσει γαστρεντερίτιδα και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει σπίτι προκειμένου να μην μεταδώσει κάτι στους συνεργάτες του.

Η επιστροφή του Σάββα Πούμπουρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Σαββούλη μου έλειψες! Ρε Σαββούλη μου, σε λέω και πρώτη φορά Σαββούλη. Μου έλειψες… Όταν φεύγει ένας κάτι μου λείπει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αποφύγαμε τα χειρότερα, covid και τα συναφή», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Κανένας άντρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας! Η φύση του είναι να είναι παιδί για πάντα»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Downtown παραχώρησε πρόσφατα ο Σάββας Πούμπουρας και αναφέρθηκε στον γάμο του αλλά και στην κόρη του, που του έχει πάρει το μυαλό.

Πρόσφατα έκανες θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης σου, Κύνθιας. Γιατί έτσι ξαφνικά;

Κάναμε πολιτικό γάμο πριν από τέσσερα χρόνια στην Κύπρο και είπαμε πως αν κάνουμε παιδί θα γίνει γαμοβάφτιση. Το κανονίσαμε μέσα σε τριάντα μέρες. Αλλάξαμε τρεις-τέσσερις τοποθεσίες, δεν το πολυσκεφτήκαμε. Χύμα και απλά. Τελικά έγινε στις Σπέτσες. Στους περισσότερους γάμους που παρευρισκόμουν ως καλεσμένος με στεναχωρούσε που δεν έβλεπα γαμπρό και νύφη χαρούμενους. Πολλά τα «πρέπει». Τα πράγματα είναι απλά: Λίγο και καλό φαγητό, 45 άτομα, ο χώρος δυο βήματα από την εκκλησία και ήμασταν όλοι ήρεμοι και χαλαροί.

Εσύ ήσουν πάντα free style τύπος. Πόσο εύκολα μπήκες σε μια νόρμα ως πατέρας;

Συνεχίζοντας να είμαι free style, αλλά αντί για ζευγάρι πλέον τριάδα. Έχουμε κι εμείς ζωή και οφείλουμε να μας φροντίσουμε. Αν είναι οι γονείς καλά, θα είναι και το παιδί. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα πάνω από το παιδί σου. Ναι, να είμαι δίπλα στις ανάγκες του, αλλά με σεβασμό και στις δικές μας. Επίσης, είναι σημαντικό οι μπαμπάδες να ξεκουράζουν τις μαμάδες συχνά. Εγώ παίρνω τη μικρή και πάμε αεροπορικώς ένα 24ωρο ταξίδι και ηρεμεί και η μαμά. Πόσες ανάγκες έχει ένα παιδάκι; Δυο πάνες, το γάλα του, το φαγητό του, τέλος. Δεν χρειάζονται υπερανάλυση τα πράγματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα παράπονα του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη - "Μιλάς σοβαρά;"

Σάββας Πούμπουρας: Οι νέες αποστολές με την μητέρα του σόκαραν την Ελένη Μενεγάκη

Share