Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου ανήμερα της γιορτής της - Οι αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες ώρες

Βαρύ το κλίμα το σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου ανήμερα της γιορτής της - Οι αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες ώρες

Σε καραντίνα στο σπίτι της βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε εκτός εκπομπής Τι λες τώρα και βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με σκοπό να μιλήσει για την κατάσταση της.

«Έκανα πυρετό για πολλές ημέρες 38,5, είχα μπούκωμα, αισθανόμουν αδύναμη, πονούσε το σώμα μου και τα κόκαλα μου και κάποια στιγμή άρχισε να με πονάει πάρα πολύ περίεργα το κεφάλι μου και έχασα κατευθείαν και τη γεύση μου. Είχα όλα τα συμπτώματα, από ότι έχετε ακούσει.

Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό. Ένα δεύτερο και κατευθείαν θετικό. Και το rapid και μοριακό βγήκε θετικό. Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του MEGA το Σάββατο 20/11.

Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου ανήμερα της γιορτής της

Σήμερα λοιπόν 25/11, η Κατερίνα Καραβάτου περνάει την ημέρα της ονομαστικής της εορτής κλεισμένη στο σπίτι με την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα. Ωστόσο, έχουν περάσει 3 περίπου εβδομάδες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μαμά της, με αποτέλεσμα να γιορτάζει για πρώτη φορά χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό της έστω και από μακριά.

Αναπολώντας τις παλιές όμορφες στιγμές που έχει περάσει μαζί της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν της....

Κατερίνα Καραβάτου θάνατος μητέρας

Κατερίνα Καραβάτου τόπος καταγωγής

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου ανήμερα της γιορτής της

Φωτογραφίες από το σπίτι που περνάει την καραντίνα με τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια λοιπόν, μπορεί να είναι θετική στον κορωνοϊό, ωστόσο, απολαμβάνει όσο μπορεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει με τα παιδιά της. Στις 22/11 άναψε το τζάκι στο σπίτι της και χαλάρωσε, αφήνοντας τις ημέρες να περάσουν με σκοπό να γίνει καλά και να επιστρέψει στα καθήκοντα της.

Κατερίνα Καραβάτου τζάκι σπιτιού

Η παρουσιάστρια μένει σε μια όμορφη μονοκατοικία, όπου διαθέτει τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά τους. Πολλές μάλιστα, ήταν οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας, όπου μας έδειχνε το εσωτερικό του και την διακόσμηση.