Δύσκολες στιγμές στο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου - Θετικά στον κορωνοϊό και τα παιδιά της

Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει στις πρώτες της δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές στο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου - Θετικά στον κορωνοϊό και τα παιδιά της

Χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε σήμερα 20/11 η εκπομπή Τι λες τώρα, με την Μαρία Ηλιάκη να ανακοινώσει πως η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της εδώ και μερικές ημέρες.

Μερικές ώρες αργότερα, η ίδια βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στον αέρα και μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της. Χαρακτηριστικά είπε, πως κατάλαβε πως κάτι τρέχει με την υγεία της όταν ξεκίνησε να έχει τα συμπτώματα του ιού, με αποτέλεσμα να κάνει τεστ τα οποία και βγήκαν θετικά.

Όταν οι συνεργάτες της ωστόσο, την ρώτησαν πως είναι και τι κάνουν τα παιδιά, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως κορωνοϊό έχουν και η Αέλια με τον μικρό Αρίωνα, όμως δεν έχουν κανένα σύμπτωμα και είναι πολύ καλά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για την υγεία της

Ράκος ψυχολογικά και ντυμένη στα μαύρα στον αέρα του MEGA μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μαμάς της

Η Κατερίνα Καραβάτου μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μητέρας της είχε επιστρέψει στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια πριν μερικές εβδομάδες είχε αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό, όταν έμαθε την τραγική είδηση της απώλειας της.

Ντυμένη στα μαύρα και ζωγραφισμένη η θλίψη στο πρόσωπο της, είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια για τη μαμά της, αλλά και για τους συναδέλφους της που την στήριξαν.

«Οι πρώτες αυτές στιγμές για μένα είναι αρκετά αμήχανες, ελπίζω να το καταλαβαίνετε όλοι. Από το προηγούμενο Σάββατο, έχει αλλάξει η ζωή μου δραματικά, ριζικά. Απόλυτα. Οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση. Αισθάνομαι πολύ τυχερή όμως γιατί κατάφερα να έχω τη μαμά μου, μέχρι την τελευταία στιγμή. Το λέω έτσι γιατί η μητέρα μου έχασε τη μαμά της όταν ήταν πέντε χρονών. Είναι σημαντικό πράγμα αυτό για μένα. Αισθάνομαι τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από όλους εσάς.

Είναι μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω εδώ. Είμαστε εδώ για να ξεχαστούμε αλλά όχι να ξεχάσουμε. Μου κάνει καλό που είμαι εδώ, για να είμαστε όλοι μαζί παρέα. Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής έχουν κάνει όλη αυτή την εβδομάδα που ήμουν μακριά, εξαιρετική δουλειά» σημείωσε μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου.