«Είχα στόχο να γίνω ανορεξική» - Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες για τη μάχη της με την βουλιμία

Η σπάνια εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχα στόχο να γίνω ανορεξική» - Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες για τη μάχη της με την βουλιμία

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (25/11) καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τη βουλιμία καθώς και για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες

«Καταλαβαίνω το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις για να τα καταφέρεις στην τηλεόραση αλλά για εμένα πιο σημαντικό είναι να πηγαίνω ήσυχα το βράδυ για ύπνο.

Ήμουν βουλιμική στην εφηβεία μου. Είχα επηρεαστεί από τα μοντέλα πάρα πολύ άσχημα, είχα στόχο να γίνω ανορεξική. Δεν έχω καταλάβει αν έχω ξεφύγει εντελώς», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Παντρεύονται Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι; Η ατάκα που φούντωσε τις φήμες

Η Λάουρα Νάργες, λίγο μετά το live του J2US έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι καθώς και στην πλάκα που τους κάνουν οι φίλοι τους ότι είναι συνέχεια μέσα στα μέλια.

Έτσι, μέσα στις δηλώσεις της, η Λάουρα Νάργες είπε και μία ατάκα που άφησε να εννοηθεί ότι έχει αρχίσει να κάνει σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της.

«Μας κοροϊδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο, αλλά είμαστε καλή παρέα, λέμε τα πράγματα πιο χύμα, είναι στο πλαίσιο της πλάκας επειδή είμαστε το ζευγάρι της παρέας. Ξέρουν ότι τους αγαπάμε και μας αγαπάνε κι αυτοί πάρα πολύ γι' αυτό θα τσακωθούν για το ποιος θα γίνει κουμπάρος μας», είπε αρχικά ενώ όταν είδε την αντίδραση της δημοσιογράφου σοκαρίστηκε και φώναξε:

«Αχ μου ξέφυγε! Όχι δεν έχουμε κανονίσει κάτι. Όταν θα είστε έτοιμοι εσείς να τα ακούσετε θα σας τα πω όλα. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα και νιώθω ότι είμαι στο σωστό σημείο», κατέληξε.