Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Σαντικάι - «Με το που ειδωθήκαμε είπαμε “εδώ είμαστε”»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Σαντικάι - «Με το που ειδωθήκαμε είπαμε “εδώ είμαστε”»

Το μεσημέρι της Τρίτης 16/11, η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπής «Ελένη» καθώς ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δεν μπορούσε να είναι κοντά τους σήμερα. Η ίδια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, αλλά και για τον αγαπημένο της σύντροφο, Χρήστο Σαντικάι.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες

«Στην αρχή το πάθαινα κι εγώ με τον εαυτό μου, άνοιγα το ασανσέρ και έλεγα ποια είναι αυτή! Για να αλλάξει μία ξανθιά θα πρέπει να γίνουν τρομερές εσωτερικές αλλαγές και να νιώθεις αυτή την ανάγκη να γίνει»

Ήμουν single τρία χρόνια, το γούσταρα, το ήθελα, το ζούσα. Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου την πλευρά.

Είχε έρθει κοινό στο So you Think you can Dance αλλά δεν τον είχα δει, τον γνώρισα ουσιαστικά όταν ήρθε καλεσμένος στο “Πρωινό” και εκεί βγάλαμε την πρώτη φωτογραφία.

Πάντα ήταν τέτοιες οι συνθήκες έτσι ώστε να βρισκόμαστε συνέχεια, απλά ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είμαστε τελείωσε. Κάτι αισθάνθηκα. Είναι από τις πιο γλυκές, αγνές και αθώες ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις. Έχουμε πάρα πολλά κοινά.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής γνωρίζονταν από παλιά καθώς ήταν στενοί φίλοι. «Τον παρατηρούσα μέσα στην παρέα και του έλεγα “η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα θα είναι πάρα πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήμουν εγώ αυτή.

«Η Λάουρα Νάργες είναι η έμπνευσή μου» - Συγκίνησε ο Χρήστος Σαντικάι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, ξεκαθαρίζοντας πως για εκείνον είναι πηγή έμπνευσης.

«Θα έγραφα ένα τραγούδι ερωτικό για τη Λάουρα. Για εμένα είναι όλα πηγή έμπνευσης και προφανώς και η Λάουρα.

Νόμιζα ότι η έκθεση σε τόσο μικρή ηλικία μου έκανε καλό, αλλά τελικά μου έκανε κακό. Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα αυτή τη δημοσιότητα, οπότε ήταν σαν να μεγάλωνα μαζί με όλο αυτό, οπότε να κάνω κάτι σπουδαίο και να ξέρουν όλοι ποιος είμαι, δεν μου κάνει αίσθηση.

Αν βίωσα από κάποιους bullying, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι τώρα με αυτούς», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σαντικάι.