Ότι πιο τρυφερό - Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τον νεογέννητο γιο της

Την μοιράστηκε ανήμερα της γιορτής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ότι πιο τρυφερό - Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τον νεογέννητο γιο της

Την πιο ευτυχισμένη περιόδο της ζωής της βιώνει αυτό το διάστημα η Κατερίνα Στικούδη καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά, πριν μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της.

Η Κατερίνα μπορεί όσο ήταν έγκυος να το κρατούσε κρυφό, ωστόσο από τον τοκετό και μετά μοιράζεται συνεχώς ολοένα και περισσότερα πράγματα για την νέα της καθημερινότα.

Σήμερα (25/11) λοιπόν, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου του, στην οποία μας δείχνει το χεράκι του πάνω στο πιάτο.

Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τον νεογέννητο γιο της

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !! Η πρώτη μας γιορτή μαζί .. Το πρώτο άγγιγμα των πλήκτρων .. Έχω ένα λόγο παραπάνω πλέον να γίνομαι καλύτερη όχι μόνο στη δουλειά μου αλλά και σαν άνθρωπος», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη, που μοιράστηκε και μερικά ευχάριστα νέα.

Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τον νεογέννητο γιο της

«Ήταν υποκριτικό και οπισθοδρομικό» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Στικούδη για την κριτική που δέχθηκε μετά τη γέννα

Μόλις 14 μέρες μετά τη γέννα της, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο πλατό του J2US. Η εμφάνισή της αυτή μάλιστα, σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από το κοινό στα social media και η ίδια μιλώντας στο περιοδικό OK! δε διστάζει να απαντήσει.

Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω από την πρώτη σου εμφάνιση 14 μόλις μέρες μετά τη γέννηση του γιου σου στο J2US…

Να σου πω την αλήθεια, και μένα με ξάφνιασε το πόσο γρήγορα ανταποκρίθηκε το σώμα μου και επανήλθα κοντά στα φυσιολογικά μου κιλά. Στο τέλος καταλή ξαμε ότι αν προσέχεις το σώμα σου και φροντίζεις τον οργανισμό σου με γυμναστική και σωστή διατροφή, ο μεταβολισμός σου δεν θα σε προδώσει. Τη δεύτερη εβδομάδα που ζυγίστηκα δεν το πίστευα ούτε η ίδια.

Διαβάστε τις δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη στο okmag.gr