Μαρία Χάνου: Τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στις δηλώσεις της μητέρας της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το Metoo

«Σε ξαφνιάζει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Χάνου: Τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στις δηλώσεις της μητέρας της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το Metoo

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/11) η Μαρία Χάνου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις δηλώσεις που είχε κάνει για το #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη η μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Το σχόλιο της Χάνου για τις δηλώσεις της Κωνσταντινίδου

Πόσο την είχε επηρεάσει το γεγονός εκείνο το διάστημα;

«Σαφώς, όταν συμβαίνει ένα μεγάλο ταρακούνημα και δημιουργείται μια ένταση, εννοείται ότι είναι κάπως… Σε ξαφνιάζει».

Και η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε στις δηλώσεις της Κωνσταντινίδου: «Για ότι λέμε κρινόμαστε και...»

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον φετινό τηλεοπτικό "ανταγωνισμό" που αναμένεται να έχει το Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον, η ίδια σχολίασε και το τελευταίο περιστατικό που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις σχετικά με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στη δική μας ζώνη αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές. Αυτό είναι κάτι όμορφο γιατί ο συναγωνισμός κάνει όλες τις εκπομπές καλύτερες, βοηθάει να κάνουμε καλύτερες εκπομπές, ανεβάζει υψηλότερα τον πήχη και οι τηλεθεατές έχουν περισσότερες επιλογές.

Από την εμπειρία μου θα πω πως είναι πολύ ρευστά τα πράγματα τον Σεπτέμβριο. Νομίζω πως το τοπίο ξεκαθαρίζει γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Εκεί αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Εκεί αρχίζεις και λες πως έκατσε η μπίλια.

Και συνέχισε λέγοντας: Όσον αφορά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως «δεν αφαιρώ από κανέναν ηθοποιό το δικαίωμα να θέλει να στηρίξει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για ότι λέμε, όμως, κρινόμαστε και υπάρχουν συνέπειες».