"Είναι ντροπή που υπάρχει" - Εξωφρενών στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης

Τα λόγια του με αφορμή την Παγκόσμια μέρα κατά της βίας των γυναικών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Παγκόσμια μέρα κατά της βίας των γυναικών είναι σήμερα, 25 Νοεμβρίου για αυτό και η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, Ράδιο Αρβύλα, θέλησε να παρουσιάσει τις δηλώσεις της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο παρουσιαστής, συγκινημένος με τα όσα είπε η μητέρα της, θέλησε να τοποθετηθεί στο εν λόγω θέμα και να περάσει το δικό του μήνυμα.

Το σχόλιο του Κανάκη για την βία κατά των γυναικών

«Είναι ντροπή που υπάρχει αυτή η μέρα, αλλά όπως αποδεικνύεται καλά κάνει και υπάρχει. Έβλεπα την εμφάνιση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη και με συγκίνησε πολύ. Είπε πολύ σημαντικά πράγματα. Η έκφραση “εγώ υπάρχω, δεν ζω”…».

Έξαλλος ο Κανάκης με τον Πορτοσάλτε - «Η συναισθηματική σου νοημοσύνη βρίσκεται υπό του μηδενός»

Στην 10/11 εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή στάθηκε μια δήλωση που έκανε για την τραγωδία στην Θεσσαλονίκη, όπου ασυνείδητος οδηγός χτύπησε διανομέα και τον εγκατέλειψε στον δρόμο.

«Υπάρχει βέβαια και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον. Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά» είχε πει τότε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε χωρις κόκκινο αφέθηκε ελεύθερος. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα σχόλιο με αιχμηρή ματιά. Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.