"Αν ήμουν 40, θα τους έπαιρνα τα σώβρακα" - Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στην Φάρμα

"Εγώ ο ίδιος είμαι πρόκληση, είμαι μόδα, είμαι έρωτας"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/11) ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγο πριν την είσοδο του στην «Φάρμα», μια απόφαση με την οποία δεν συμφώνησε η οικογένειά του.

Οι δηλώσεις του Ψωμιάδη για την Φάρμα

«Ήταν όλοι αρνητικοί. Και οι κόρες μου και οι φίλοι και οι συνεργάτες μου αλλά και γενικότερα όπου το είπε. Αλλά σαν ποντιακό κεφάλι είμαι αγύριστο. Φοβήθηκαν για την υγεία μου.

Είχα πολύ κακή σχέση με τα ζώα μέχρι που εμφανίστηκε στη ζωή μας ο Αρίστος, το σκυλάκι μας. Στην αρχή δεν το ήθελα, τώρα κοιμάμαι με τον Αρίστο

Θα με δυσκολέψουν τα αγωνίσματα. Μακάρι να ήμουν 40 χρονών, θα τους έπαιρνα τα σώβρακα. Δεν θέλω απέναντί μου στη Φάρμα να έχω κρυόκωλους, άκεφους, να μη γελάνε, να έχουν έπαρση, να είναι αλαζόνες, να νομίζουν ότι είναι σταρ.Εγώ ο ίδιος είμαι πρόκληση, είμαι μόδα, είμαι έρωτας».

Αυτές είναι οι δυο παίκτριες που έχουν ήδη αποχωρήσει από την Φάρμα - Τα γυρίσματα συνεχίζονται

Δύο εβδομάδες περίπου έμειναν για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της «Φάρμας». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το προϊόν που μέχρι τώρα έχει η παραγωγή στην διάθεση της, από τα γυρίσματα με τους παίκτες, έχει ήδη μπει στο μοντάζ για να είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια. Αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό: καυγάδες, γκρίνιες, νεύρα και πισώπλατα μαχαιρώματα έχει το τηλεοπτικό μενού.

Τόσο οι δοκιμασίες όσο και οι συνθήκες στις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες θυμίζουν περισσότερο ριάλιτι επιβιώσης παρά το τηλεοπτικό αγρόκτημα που κάποιοι πίστευαν πως θα ξεχειμωνιάσουν με τη θαλπωρή της σόμπας και ακούγοντας το τιτίβισμα των πουλιών, στο δάσος.

Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες και οι γυναίκες είναι εκείνες που από την πρώτη μέρα κατάλαβαν πως η συμμετοχή τους στη «Φάρμα» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μέχρι στιγμής, από τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» έχουν φύγει, εγκαταλείποντας γρήγορα το αγρόκτημα, η... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr