Μανούριασε με την Αννίτα Πάνια ο Τσαλίκης - "Μου παίρνεις συνέντευξη και δεν έχεις ενημερωθεί;"

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής Ανοιχτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μανούριασε με την Αννίτα Πάνια ο Τσαλίκης -

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά, το βράδυ της Πέμπτης 25/11 βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης και μεταξύ άλλων η συζήτηση πήγε και στο θέμα με τον ΣΚΑΙ, το Big Brother και το ζεύγος Γκουντάρα.

Τότε η παρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια του εξήγησε πως δεν έχει παρακολουθήσει ακριβώς το συμβάν κι ότι απλά γνωρίζει πως ενώ ήταν να το παρουσιάσει εκείνος τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Τι το ήθελε; Έξαλλος έγινε ο Τσαλίκης!

Τι συνέβη μεταξύ Τσαλίκη και Πάνια

«Να σου πω τι έχω καταλάβει. Μου μιλάνε οι συνεργάτες μου γιατί είμαι άσχετη με τα κουτσομπολιά. Εγώ ξέρω ότι ήταν να το παρουσιάσεις εσύ και τελικά αυτό δεν έγινε», είπε αρχικά η Αννίτα Πάνια.

«Μου φαίνεται περίεργο να μην έχεις ενημερωθεί όταν μου παίρνεις συνέντευξη για κάτι που συζητάνε όλοι στο χώρο εδώ και έξι μήνες», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης φρικαρισμένος.

Όταν μίλησε για το γεγονός ότι ήταν να έχει σημαντικό ρόλο στην εκπομπή Love it η Αννίτα Πάνια του είπε: «Έπρεπε κι αυτό να το ξέρω;».

«Όχι, αλλά άσχετη δεν είσαι, είσαι πανέξυπνη...», απάντησε ο τραγουδιστής.

Αφού μανούριασαν, όπως είπαν και οι ίδιοι, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε, μεταξύ άλλων: «Κλείνω το θέμα γιατί είναι πάρα πολύ γνωστό, ας μην το ξέρεις εσύ, οι τηλεθεατές γνωρίζουν. Απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάξει στα σκουπίδια. Είναι ανεπίτρεπτο...».

«Εγώ κατάλαβα ότι μανούριασες εσύ με Γκουντάρα και Κάκκαβα», είπε η Αννίτα Πάνια.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε πως είχε την πληροφορία ότι το ζευγάρι μιλούσε με την παραγωγή και εκείνος το δήλωσε δημόσια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα.

«Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά η ατμόσφαιρα ήταν ήδη ηλεκτρισμένη.

Έπειτα αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια αλλά και στην αγαπημένη του σύζυγο.