Τσαλίκης για ΣΚΑΙ: «Έχεις ένα συμβόλαιο, το πετάνε στα σκουπίδια και μετά τρως αγωγή»

«Με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσαλίκης για ΣΚΑΙ: «Έχεις ένα συμβόλαιο, το πετάνε στα σκουπίδια και μετά τρως αγωγή»

O Γιώργος Τσαλίκης θα βρεθεί απόψε (24/11) καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά και η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα εξασφάλισε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του, στην οποία αναφέρεται στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τον ΣΚΑΪ.

Όπως εξηγεί λοιπόν, ενώ είχε υπογράψει κανονικά με τον σταθμό του Φαλήρου για το Big Brother, άκουγε πως κάποιος άλλος θα παρουσιάσει το show, προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους ωστόσο δεν τους έβρισκε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για το Big Brother

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και τους έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν εξαφανισμένοι. Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να μιλάς και να τρως αγωγή.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΙ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον ίδιο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, με αφορμή την συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι στο Πρωινό, εξήγησε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν ωστόσο περίμενε μία συγγνώμη, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

«Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο, συγχωρώ και καταλαβαίνω, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μου έχουν ζητήσει “συγγνώμη”, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν για να τη να ζητήσουν, αλλιώς θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι όταν φεύγω από το φως και εξηγώ τα αυτονόητα.

Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που τα κάνει αυτά. Ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.