Βασίλης Χαλακατεβάκης: "Τρελαμένος" με την κόρη του - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Χαλακατεβάκης:

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης καθώς πριν από λίγο καιρό ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη του έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Από τότε, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει γίνει "χαζομπαμπάς" αφού έχει τεράστια αδυναμία στο αγαπημένο του κοριτσάκι.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του, αφού τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του κόρη. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: "Σ' αγαπώ μεν... χωρίς αλλά...".

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη

«Με τον ερχομό της κόρης μου, συνειδητοποίησα πώς είναι να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον ερχομό του παιδιού του αλλά και για τα σχόλια που άκουσε λόγω της ηλικίας του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Με τον ερχομό της κόρης μου, συνειδητοποίησα πώς είναι να είσαι πατέρας. Το σκίρτημα, την γλυκιά αγωνία, την συνέχεια της ζωής. Η κόρη μου είναι παιδί της καραντίνας. Είναι 2,5 μηνών. Την ταΐζω, την πλένω, παίζουμε γιουκαλίλι και κιθάρα.

Δεν άκουσα αρνητικά σχόλια επειδή απέκτησα παιδί με μεγάλη ηλικία. Και να ακούσω θα τα προσπεράσω. Κάναμε μια επιλογή και την στηρίζουμε. Είμαστε 12 χρόνια με την σύντροφο μου και έχουμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Σε ένα γύρισμα στο “Καφέ της Χαράς” με πήραν και μου είπαν πως ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή».