"Θύελλα" αντιδράσεων στο Twitter για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» - Τι συνέβη;

Οι δηλώσεις των τράπερ στάθηκαν αφορμή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Πέμπτης 25/11 άλλο ένα επεισόδιο προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Αυτή τη φορά καλεσμένοι ήταν αρκετοί γνωστοί τράπερ οι οποίοι μίλησαν ανοικτά για τις παρανομίες που έχουν κάνει αλλά και για τον αγαπημένο τους φίλο ο οποίος έφυγε από την ζωή, Mad Clip.

Ωστόσο μέσα από το Twitter οι χρήστες δεν δίστασαν να σχολιάσουν το εκνευρισμό τους καθώς πολλά στιγμιότυπα της εκπομπής προκάλεσαν αίσθηση.

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που εχθές ήταν Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών, διάλεξαν να προβληθεί όπως λένε τραγούδια τους βρίζουν συνεχώς της γυναίκες και τις παρουσιάζουν ως αντικείμενα του σεξ. Μάλιστα, ένας τράπερ δεν δίστασε να αναφέρει στην κάμερα πως η τραπ είναι πολύ υβριστική για τις γυναίκες.

Οι δηλώσεις των τράπερ που προκάλεσαν αντιδράσεις

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές»

Συγκλονίζει ο Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από την εκπομπή του ALPHA «Πρωταγωνιστές» βρέθηκε με τον γνωστό τράπερ Toquel όπου είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/11.

Μάλιστα, ο νεαρός τράπερ προχώρησε σε ένα ειλικρινές άνοιγμα ψυχής μιλώντας για τον πατέρα του. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε.

Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία. Με το που πήγα στο δημοτικό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος και η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου αλλά έπαιζε τζόγο».

«Έπαιζε πολύ. Την κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο. Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα.».