«Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος» - "Κόλαφος" ο Πέτρος Τατσόπουλος κατά του Άρη Σερβετάλη

«Εγώ ως άθεος κινδυνεύω το ίδιο με έναν πολύ θρήσκο άνθρωπο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (26/11) ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, όπως πάντα, έκανε αρκετά καυστικές δηλώσεις κατά του Άρη Σερβετάλη και δε δίστασε να χρησιμοποιήσει και βαριές κουβέντες κατά του ηθοποιού.

Το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για τον Άρη Σερβετάλη

«Εγώ ως άθεος κινδυνεύω το ίδιο με έναν πολύ θρήσκο άνθρωπο. Τα μόνα μέτρα που μπορούμε να πάρουμε είναι κοινά για όλους. Θεωρώ γελοία την επιχειρηματολογία και την αβάσταχτη ελαφρότητά του. Το 2021 δεν έχεις το δικαίωμα να είσαι τόσο ηλίθιος.

Δεν υπάρχει κάποιο παγκόσμιο σχέδιο, να μείνουμε όλοι σπίτι μας να πεθάνουμε. Πιστεύω ότι ούτε ο Άρης τα πιστεύει όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ο Σερβετάλης δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών»

Ο κακός χαμός έχει γίνει με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς ιδιαίτεροι οι άνθρωποι του χώρου δεν έχουν διστάσει μέχρι στιγμής να πάρουν θέση και να πουν την δική τους "αιχμηρή" άποψη για τα όσα συμβαίνουν.

Αναμεσά του και η Αιμιλία Υψηλάντη η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής τους «MEGA Καλημέρα» αφού υποστήριξε πως για εκείνη δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών.

«Θα μπορούσαμε και πρέπει οι καλλιτέχνες σε ζητήματα που είναι κοινωνικού ή και πολιτικού χαρακτήρα να πάρουν την απόφαση να στερηθούν μερικούς τηλεθεατές και να δηλώσουν στην κοινωνία τι πρέπει να κάνουν.

Όταν μας θαυμάζουν, θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό και να πούμε ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε. Δεν επιτρέπεται κάποιος να είναι λαθρεπιβάτης και εμείς να πληρώνουμε το εισιτήριο.

Αυτό που συνέβη με τον Άρη Σερβετάλη δε με βρίσκει απλώς αντίθετη, πιστεύω ότι ο συνάδελφος και το βάζω εντός εισαγωγικών πια το συνάδελφος γιατί αυτός που δεν σέβεται το λειτούργημά του, το κοινό του, την εργασία των συναδέλφων του και το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, λυπάμαι που το λέω γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος, αλλά δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών πλέον.

Καταλαβαίνετε τι είπε; Τι είναι αυτός; Hγέτης κράτους; Από που κι ως που έχει αυτό το δικαίωμα; Έχουν πολλοί άνθρωποι υποφέροι στη δουλειά μας και έχουν περάσει στενάχωρα σε παραστάσεις σεβόμενοι πρώτον το επάγγελμα αλλά και τους άλλους. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός που δε σέβεται την επιστήμη σιγά μη νοιαστεί για την τέχνη. Η επιστήμη προηγείται του θεάτρου».