Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας με τον Λιβάνη - «Ας λένε ότι το κάνω για τηλεθέαση»

Οργισμένη μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας με τον Λιβάνη - «Ας λένε ότι το κάνω για τηλεθέαση»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιβάνης στο The 2night show, όπου ισχυρίστηκε ότι στην ουσία δεν είχε σχέση με την Μαριαλένα.

Η κυρία Γεωργία εξέφρασε την ενόχλησή της με τον γνωστό τραγουδιστή και τόνισε πως δημοσιοποίησε τη σχέση του με την κόρη της, δύο μέρες πριν βγάλει το νέο του τραγούδι.

Το σχόλιο της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Λιβάνη

«Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εγώ τα έχω βιώσει διαφορετικά. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για τον Γιώργο. Με νευρίασε αυτό που είπε. Δεν είναι τυχαίο να δημοσιεύεται η σχέση τους δύο μέρες πριν βγει το τραγούδι του. Πνίγομαι όταν βλέπω την αδικία και ας λένε ότι το κάνω για τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά.

Η θέση της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Σάκη Κατσούλης ότι θέλει να κάνει παιδιά με την κόρη της.

Η μητέρα της Μαριαλένας είχε εκφράσει την αντίθεσή της για τον Σάκη ωστόσο φαίνεται πως τελευταία έχει αλλάξει γνώμη.

«Δεν κρατάω κάποια κακία στον Σάκη. Εάν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, εγώ είμαι τρίτη. Βλέπω και τη Μαριαλένα και τον Σάκη ευτυχισμένους. Από τη στιγμή λοιπόν που τα παιδιά είναι καλά, δεν έχω πρόβλημα εγώ, η κόρη μου θα τον πάρει τον Σάκη.

Χαίρομαι πραγματικά, εγώ θέλω να μου κάνουν ένα εγγόνι και να μοιράζει στη γιαγιά του», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.