«Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

«Η συνεργασία μας ήταν τέλεια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο ηθοποιός είναι στη φυλακή.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στον Παύλο Χαϊκάλη και την απόφασή του να σταματήσει στην πορεία του θέατρο, ενώ τόνισε πως αυτό που δεν του έχει συγχωρήσει ακόμα είναι ότι ασχολήθηκε με την πολιτική.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καστάνη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω…

Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή.

Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ.

Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) η Εύη Δρούτσα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ξεκαθαρίζοντας πως γνώριζε για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Πέρα από τις εξοργιστικές δηλώσεις που έκανε λοιπόν για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Εύη Δρούτσα έπιασε και το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον δε θέλει καν να τον ξέρει.

«Δε θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Τώρα δε θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός γενικώς, και στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής.

Στην προσωπική του ζωή υπήρχαν σχέσεις αλλά δεν ξέρω μέχρι που έφταναν αυτές οι σχέσεις. Ξέρω ότι υπήρχαν σχέσεις παρόλο που έχει μια υπέροχη σύζυγο, γνωρίζω ότι υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Δεν έπεσα από τα σύννεφα, αν νομίζεις ότι έπεσα από τα σύννεφα, όχι. Είπα πάλι καλά που βγήκαν και μιλήσανε», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή στιχουργός.