Πλησιάζει η πρεμιέρα της Φάρμας - Η επικρατέστερη ημερομηνία

Μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλησιάζει η πρεμιέρα της Φάρμας - Η επικρατέστερη ημερομηνία

Οι πρώτοι 18 παίκτες έχουν ήδη μπει στις εγκαταστάσεις της Φάρμας (δείτε εδώ τα βιογραφικά τους) και πλέον το μόνο που μένει είναι να κυκλοφορήσει από τη μεριά του ΑΝΤ1, η επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρεμιέρας του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε λίγο καιρό θα ρίξει αυλαία και το Game of Chefs, οπότε η Φάρμα θα έρθει για να καλύψει το κενό που δημιουργείται στην prime time ζώνη.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας της Φάρμας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν μέχρι στιγμής, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου στις 21:00. Επειδή ωστόσο ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, και δε θα είναι μέχρι να έρθει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο, η Φάρμα να ξεκινήσει και στις 13/12.

Κορυφαίος μπασκετμπολίστας μπαίνει στη Φάρμα 2

Σε λίγο καιρό αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας στον ΑΝΤ1. Οι πρώτοι παίκτες έχουν ήδη μπει στις εγκαταστάσεις της Φάρμας, ωστόσο συνεχίζεται η συζήτησης για τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν όπως όλα δείχνουν θα δούμε στο παιχνίδι θα είναι και ένας πολύ γνωστός μπασκετμπολίστας, με χρόνια παρουσία σε μεγάλες ομάδες και στην Εθνική.

Ο λόγος γίνεται για τον Μιχάλη Πελεκάνο, που ενδέχεται να αφήσει τα γήπεδα, προκειμένου να συμμετάσχει στην «Φάρμα». Δεν είναι, όμως, σαφές το αν ισχύει η συγκεκριμένη είδηση, καθώς ο πολύπειρος φόργουορντ αγωνίζεται αυτή τη στιγμή σε σύλλογο της Γ' Εθνικής, την Ερμιονίδα.

Δείχνει, όμως, αποφασισμένος να κάνει το... διάλειμμά του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, με τον ίδιο να πηγαίνει μετά από μια πλούσια καριέρα με τις φανέλες του Ολυμπιακού, του Άρη, του Πανιωνίου, του Περιστερίου και της ΑΕΚ στα 40 του πλέον χρόνια.

Κατέκτησε την EuroLeague το 2012 με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας την ίδια χρονιά (2012) και ένα Κύπελλο (2011), ενώ έχει στην κατοχή του και ένα πρωτάθλημα Ρουμανίας το 2015. Πλέον, ο Μιχάλης Πελεκάνος θα μπει στους τηλεοπτικούς δέκτες του κόσμου και θα συστηθεί με ένα διαφορετικό τρόπο από εκεί.

Μιχάλης Πελεκάνος Φάρμα 2